Tragický konec hokejových mistrů světa z roku 1949. Obvinili je z velezrady, mučili a poslali na uran

„Českoslovenští hokejisté se ukázali jako skuteční reprezentanti. Skvěle se zasloužili o dobré jméno naší lidové demokratické republiky za hranicemi,” psalo 23. února roku 1949 Rudé právo. Jen o rok později ty samé sportovce komunisté mučili a poslali do uranových dolů.

projít na článek

Tady mučili lidi. A teď tu postavíme apartmány 

Město Jáchymov rozhoduje o tom, jak se chovat k minulosti a jak k okolním horám

projít na článek

Doporučení: Nenechávejte uzavření termínových obchodů na konec roku

Konec roku je téměř vždy spojen s vyšší volatilitou na devizovém trhu, která se přenáší i na směnné kurzy pro termínové obchody. Pokud již teď víte, že chcete uzavřít termínový obchod v období před koncem roku, doporučujeme vyhnout se exponovanému času př

projít na článek

Tragicky zemřel zpěvák Miroslav Imrich z Abraxasu. Opustil tenhle obyčejnej svět

Hity, které nazpíval, zná v Česku každý. O to víc fanoušky skupin Abraxas a Tango zastihla velmi smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák a skladatel Miroslav Imrich. Jak informoval deník Blesk, z tohoto světa odešel velmi tragickým způsobem.

projít na článek

Pro konec letošního roku je těžké zůstat optimistou

Vyhlídky domácího hospodářského vývoje se po optimistickém létě začínají opět povážlivě horšit. Zatímco ekonomická aktivita ve 3. čtvrtletí začínala po tragickém jaru nabírat slušné obrátky, tak výhled na závěr letošního roku je hodně nejistý.

projít na článek

Opožděný report z cesty na konec světa a ještě dál.

11.7. byl jasný den extrémů. Extrémní vedro, extrémní nápady a extrémní výlet do nejextrémnějšího místa extrémní Republiky. Teda, nejzápadnějšího, promiňte. PS: Za ty nejlepší fotky děkuju Srbákovi.

projít na článek