Transavia spojí dvakrát týdně Mnichov a Gran Canaria, ceny od 59e

Lety byly zahájeny 29.10.2016 a Transavia létá na ostrov Gran Canaria ve středu a sobotu .

projít na článek

Gran Canaria Oktoberfest 2012

Nejen Mnichov se pyšní Oktoberfestem, příznivci piva ho letos uspořádají i na několika místech na Gran Canaria.  Přesněji v Gáldaru a také na Playa del Inglés. 

projít na článek

SATA a BINTER spojí Gran Canaria s Torontem a Bostonem

Základem je letecké spojení mezi Gran Canaria a Ponta Delgada, které (portugalská) letecká společnost SATA uskuteční třikrát týdně a to vždy v úterý, čtvrtek a sobotu. Z Ponta Delgada do Bostonu pak SATA létá každý den a do Toronta čtyřikrát týdně, vždy v

projít na článek

Nová letecká spojení na Gran Canaria

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. 

projít na článek

Výročí invaze Francise Drake na Gran Canaria

Pokus o dobití Las Palmas, který se odehrál dne 6.října 1595, se zapsal do dějin ostrova Gran Canaria a celého Španělska. Součástí snahy o ovládnutí Gran Canaria bylo i vylodění Angličanů v Atguineguínu a jejich vyhnání původním kanárským obyvatelstvem. 

projít na článek

Gran Canaria chce být cílem pro triatlon, cyklistiku a běh

Gran Canaria Tri, Bike & Run je nová značka propagující ostrov Gran Canaria jako cíl pro triatlon, cyklistiku a běh. Všechny potřebné informace naleznou zájemci na webu www.grancanariatribikerun.com.

projít na článek