Transmitter vysílá podruhé v Pul.pitu

Tajemnem zahalená party rozduní brněnský Pul.pit už tento pátek. Transmitter vznikl jako narozeninová oslava DJky Nikoaly a pokračuje ve svém poselství i napodruhé. Tentokrát své narozeniny oslaví naše kolegyně z rave.cz Nezdolná, která ještě pořádně bujarou oslavu svých narozenin nezažila! Každý účastník má velkou příležitost plně se nacítit na Transmitter díky zákazu focení. Pamatujte si prosím: co se stane na Transmitteru, zůstane na Transmitteru. Unikátní vernisáž, kterou zařizuje skvělý artový fotograf Tom D, ještě víc prohloubí tématiku techno večírku. Party je chráněná heslem, takže pokud se na Transmitter chystáte, napište si o heslo co nejdříve buď k nám do redakce rave.cz, případně vám ho rádi sdělí Nikoala či Peter Pea. Line-up: Yourage Valerie Slv ScHanzz Toomuch Door-eye Nikoala B2B La Panda Vstup: 200,- Více info zde. The post Transmitter vysílá podruhé v Pul.pitu appeared first on RAVE.cz.

projít na článek

Jak připojit PlayStation 4 Pro k Bluetooth reproduktoru

Návod, jak připojit PS4 Pro k bezdrátovému Bluetooth reproduktoru Playstation je kompatibilní jen s hrstkou bezdrátových reproduktpů od Sony a pokud nejste právě šťastlivec, tak kromě vyvedení zvuku spolu s obrazem přes HDMI nebo optický audio výstupem, n

projít na článek

To bylo to Kladno - píseň z Rozhledny podruhé v čele hitparády Proglasu :-)!

To bylo to Kladno,  píseň z alba Rozhledna je už podruhé na první příčce hitparády Proglasu. Mám velkou radost z Vaší stálé podpory! Děkuji všem, kdo poslali své hlasy, v dalším kole je možné hlasovat opět do pátku, tedy do 25. září do pravého poledne, a

projít na článek

Barrandov

TV Barrandov  vysílá v DVB-T síti 2 ČRa od 11.01.2009 !!!

projít na článek

Masarykův pohár vyhrál Zlín

Česká hokejová Extraliga zná pro ročník 2013/2014 svého vítěze. Přesně po deseti letech se podařilo podruhé v historii české nejvyšší ligy vyhrát mužstvu PSG Zlín. Ve finálové sérii zvítězili svěřenci Rostislava Vlacha nad brněnskou Kometou 4:1 na zápasy.

projít na článek

Film Europe Channel HD

Film Europe Channel HD- Program vysílá 24 hodin denně v původním znění s titulky. Diváci se mohou těšit na evropské filmy oceněné na mezinárodních festivalech nebo domácími filmovými cenami.  

projít na článek