Transportní cívky velké i malé

Vyrábíme ocelové transportní cívky různých velikostí, velké i malé. Ty jsou přizpůsobené pro přepravu kamionem, k manipulaci cívek s VZV nebo k manipulaci na pracovišti a výrobě. Dotykové plochy jsou opatřeny speciálními ochrannými prvky a speciálním nástřikem. Barva cívek se řídí standardy nebo dle přání zákazníka. Podívejte se v galerii na fotografie, jak velký rozdíl je mezi velkou a malou transportní cívkou. Pro Vaši lepší představu větší cívka má 3,9 metru průměr, velikost bubnu je 3,1 metru a šířka pracovní části je 2,0 metru. Ta menší cívka má 1 metr průměr, velikost bubnu 0,62 metru a šířka pracovní části je 0,61 metru. Výroba transportních cívek probíhá ve spolupráci s naší sesterskou firmou NOEL PLUS CV spol. s r.o. Pro další informace se můžete již brzy podívat na nové webové stránky na adrese www.npcv.cz The post Transportní cívky velké i malé first appeared on ACTHERM - STROJÍRENSTVÍ, S.R.O..

projít na článek

Cihly

Cihly pro malé i velké domy aby stavba nestála. Starší Novějíší

projít na článek

Dětský maškarní rej v Třebeni

Obec Třebeň pořádá pro malé i velké Dětský maškarní rej. Rej vypukne 24.2. od 15 hodin v obecním sále. Vstupné dobrovolné. Zveme všechny děti z blízkého i dalekého okolé.

projít na článek

Nově opravy CANDY a HOOVER

Od 1.4.2016 servis KOVOSLUŽBA Praha a.s. opravuje také záručně i mimozáručně malé domácí spotřebiče CANDY a HOOVER. Spotřebiče můžete doručit na naší servisní provozovnu v Dělnické 53 na Praze 7.   Velké domácí spotřebiče - požadavek na záruční oprav

projít na článek

Myslivecký výlet na Malé Lhotě

Zveme Vás na Myslivecký výlet v sobotu 15. července od 15:00 hod. na Malé Lhotě. Těšíme se na Vás! Příspěvek Myslivecký výlet na Malé Lhotě pochází z Mikroregion

projít na článek

Skvělé Vánoční dárky pro malé nadšence Tatra!

S blížícími se Vánocemi přichází i otázka, co pod stromeček pro naše malé ratolesti. Ptáte se, co pro vaše děti vybrat v nešem obsáhlém sortimentu náhradních dílů pro nákladní auta?

projít na článek