Trapas při natáčení Arabely: Menšík opil trpaslíky v čele s Krytinářem, na hotelu pak způsobili skandál

O Vladimíru Menšíkovi bylo všude známo, že je to veselá kopa. Když se někde naskytla příležitost si z někoho udělat takzvaně “dobrý den”, nebyl by to Menšík, aby toho nevyužil. Jenom co se týká seriálu Arabela, by se našlo spousta veselých příhod. O jedné si teď povíme.

projít na článek

Obří trapas při natáčení Popelky. To, co vykřikoval opilý Menšík v závěrečné scéně, museli vystřihnout!

Vladimír Menšík byl bavič. Žil naplno, neznal míru, a to ani na pohřbu, kde se nezdráhal bavit pozůstalé. Míru bohužel neznal nejen v tom dobrém slova smyslu, díky čemuž máme dnes nepřeberné množství filmů s tímto skvělým hercem. Neznal ji ani u alkoholu.

projít na článek

Trapas při natáčení Mission: Impossible: Tom Cruise nazval Prahu Debilovem. Měl důvod

„Mission: Impossible“ – Tom Cruise – Praha. To jsou sčítance, jichž výsledkem je z ostudy kabát, který si naše hlavní město obléklo, když u nás byla filmová turistika ještě v plenkách. Mezinárodní ostudu našich úřadů se snažil napravit šéf barrandovských

projít na článek

Orbán má nejnebezpečnějšího protivníka za dlouhé roky. Ale pořád je neporazitelný

Péter Magyar, kterého vynesl na světlo jeden velký skandál, to prý změní

projít na článek

Filmový kvíz: Poznej slavný český komediální seriál z jediného záběru. Natáčení poznamenala obří tragédie

S jedním z nejkrásnějších českých komediálních seriálů, je spjata paradoxně velká tragédie. Během natáčení se slavnému herci obrátil život v mžiku naruby. Jeden z hlavních představitelů ukrýval za svým úsměvem hluboký smutek.

projít na článek

Filmový kvíz: Toto foto pochází ze superslavého seriálu, který letěl v 80. letech. Chytří si vzpomenou!

Československý seriál si v osmdesátkách získal srdce mnoha televizních diváků. Tehdy se na natáčení sešel pracovní tým snů, který vytvořil skvělou partu. Málokdo ovšem věděl, co se tehdy skutečně odehrávalo v zákulisí natáčení, když se vypnuly kamery a sv

projít na článek