Trápí vás nekvalitní spánek? Řešením mohou být venkovní rolety.

Kdo z nás někdy nezažil špatnou noc, kdy jsme toho moc nenaspali? To pravděpodobně už zažil asi každý. Větší problém však může nastat, pokud nás špatný spánek trápí dlouhodobě. Má to vliv samozřejmě nejen na fyzickou výkonnost, ale i psychickou pohodu. Co tedy s tím, když se vám dlouhodobě špatně spí? Nebo chodíte pracovat na noční směny a o kvalitním spánku se Vám akorát tak zdá a připadáte si často jak po proflámované noci? Potom tedy zbystřete, máme pro vás řešení! Calm man sleeping in his bedroom 3 důvody, proč budete díky venkovním roletám lépe spát Je jasné, že na kvalitu spánku má vliv mnoho rušících faktorů. Pojďme si ukázat, jak se s venkovními roletami zbavíte 3 rušících vlivů, které patří mezi hlavní nepřátele dobrého spánku. 1. Absolutní tma Věděli jste, že stažením našich venkovních rolet vznikne v prostoru uvnitř absolutní tma? Díky takové tmě vám bude naprosto jedno, jestli je venku den nebo svítí veřejné osvětlení. Také už vás přestane zajímat to, jestli a v kolik hodin přijel autem soused, nebo kdy jde kdo vaší ulicí venčit psa. Prostě budete mít na svůj spánek klid. 2. Zvuková izolace Máme naměřeno, že venkovní roleta sníží hluk a ruch o 8-10 dB. A to je opravdu hodně. Máme mnoho zkušeností se zákazníky, kteří bydlí u hlavních silnic nebo rušných míst a na venkovní rolety nedají dopustit. 3. Pocit bezpečí a soukromí Stažená venkovní roleta představuje poměrně velkou překážku pro nevítanou návštěvu. Tento fakt nepochybně přispěje k Vašemu lepšímu spánku. Samozřejmostí je, že přes staženou roletu dovnitř není vidět a tak vás netrápí pohledy zvenčí. Pojďte si vybrat z nabídky venkovních rolet

projít na článek

Proč zvolit venkovní rolety

Venkovní rolety je možné využít jak pro ochranu oken rodinných domů, tak rekreačních objektů a chat, ale také pro všechny typy oken bytových domů. Venkovní rolety se používají nejen jako ochrana před únikem tepla, kdy se výrazně zvyšuje izolační schopnost

projít na článek

Venkovní rolety s funkcí žaluzie

Venkovní roleta Panorama je roleta s funkcí žaluzie. Spojuje vlastnosti klasické rolety s přednostmi moderní ochrany před sluncem.

projít na článek

Kombinované venkovní rolety s funkcí žaluzie

Venkovní rolety Panorama Combi jsou kombinací standardních lamel s lamelami Panorama s funkcí žaluzie.

projít na článek

Bezpečnostní venkovní rolety

Nabízíme bezpečnostní rolety s atestem akreditované zkušebny Trezor Test, splňující podmínky pro bezpečnostní třídu RC 2 (stupeň odolnosti proti vniknutí).

projít na článek

Venkovní rolety se čtvrtkulatou pohledovou schránkou

Rolety s pohledovou schránkou jsou určené pro dodatečnou montáž na již zabudovaná okna nebo do fasádně dokončeného otvoru.

projít na článek