Trápí Vás nízká sebedůvěra?

Nízká sebedůvěra je velmi častou příčinou daleko složitějších problémů. Může stát za sociálními fobiemi, podporovat úzkosti i deprese. Může být za vztahovými [] The post Trápí Vás nízká sebedůvěra? appeared first on Terapie a mentoring.

projít na článek

Vývod tlustého střeva

Vývod se odborně nazývá stomie. Stomie je obecné vyjádření vyvedení či vyústění nějakého orgánu před stěnu břišní. Označení kolostomie znamená vývod tlustého střeva. Bezprostředně po operaci mívá mnoho pacientů ze života s kolostomií strach. Chirurgické v

projít na článek

Jsou kontaktní čočky lepší než brýle?

Nosíte brýle? A taky už vás trápí to jejich zamlžování, klouzání po nose a omezený výhled? Zkuste to vyřešit kontaktními čočkami. Přinášíme vám srovnání některých vlastností, které uživatele brýlí často trápí, a které kontaktní čočky výborně zvládají. Kon

projít na článek

Právě rostou: duben 2015

Nízká vrstva sněhové pokrývky v zimě a srážkově podprůměrný březen znamenají slabší růst časně jarních druhů hub…

projít na článek

Smrková mast na plíseň nehtů

Spousta lidí miluje bosou chůzi, ale stejně tak mnoho lidí bosé jen tak neuvidíme, protože se stydí za své nohy, které třeba trápí plíseň na nehtech. Pomoc od tohoto onemocnění bývá zdlouhavá ale je možná.

projít na článek

Nejlepší krémy proti vráskám

Vrásky od nepaměti trápí nejen ženy, ale i muže. Jsou důkazem, že čas nezadržitelně běží. Jsou také zřetelným ukazatelem věku každého z nás. Proti vráskám se však dá účinně bojovat. Trh nám nabízí celou řadu nočních a denních krémů proti vráskám.

projít na článek