Travní lemy

Výhody travních lemů Jednoduché, rychlé a levné ukotvení obrub pomocí hřebů. Pevné spojení pomocí bužírky a hřebu vytvoří nekonečný pás. Obruby jsou v trávníku téměř neviditelné. Vysoká UV stabilita, zimovzdornost a odolnost proti poškození sekačkou. Velmi jednoduše tvarovatelný – roviny, oblouky, kruhy či pravé úhly. Trávník se stane sekatelný až k okraji. Ceník barva délka výška lemu průměr okraje cena za bm černá 6 m 10 cm 12 mm 79 Kč zelená 6 m 10 cm 12 mm 89 Kč cappucino 6 m 10 cm 12 mm 89 Kč The post Travní lemy first appeared on Zahrada plná života.

projít na článek

Kam pro kvalitní travní koberec?

Láká Vás představa kousku zeleně na Vašem balkónu? Travní koberec navodí snadno kousek jara, které se letos jakoby nemohlo probrat. Travní koberec na Vašem balkónu Travní koberec se stává oblíbenou náhradou za skutečný trávník. Třebaže nedisponujete právě

projít na článek

Travní koberce

Travní koberce – okamžitý efekt Nabízíme travní koberce vypěstované ze špičkových travních směsí. Doprava až na místo určení. Určené např. pro parky a zahrady, střešní zahrady, fotbalová a dětská hřiště.The post Travní koberce first appeared on Zahrada pl

projít na článek

Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs?

Mít na zahradě hustý, sytě zelený a svěží trávník není snadné. Poradíme, jak se liší a podle čeho vybírat okrasné travní směsi. The post Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

6 plážových trendů z Miami: Léto 2024 ovládnou kontrastní lemy, boho-chic plavky i zipy

Miami si právem vysloužilo svůj oficiálně neoficiální titul města plážové módy, který opět potvrdil i Swim Week 2024, na kterém jsme mohli shlédnout všechny trendy v plavkové módě pro letošní rok. Pojďte se společně s námi inspirovat na léto 2024.

projít na článek

Zahradní zemina

Zahradní zemina tříděná (pod trávníky, travní koberce)…….cena na dotaz Je vhodná pro zakládání vegetační vrstvy pro trávníky a pro výměnu zeminy v jamce při výsadbě dřevin. Zemina se uchovává v kryté hale a tím dosahuje stálých vlastností např. vlhkosti.

projít na článek