TRE FORZE! - 1kg, zrnková káva - 899,00 Kč

Také máte rádi malé ostré espresso ideálně na stojáka u baru? Atmosféru italské kavárny samozřejmě nedokážeme nahradit, ale požitek s kávou TRE FORZE! si bez problému přenesete až domů. Káva Tre Forze! původem z malé vesnice na úpatí sicilské sopky Etna je jako jedna z posledních stále pražena na otevřeném ohni z přírodního olivového dřeva podle starodávné sicilské receptury.

projít na článek

Attibassi Crema d´Oro - 1kg, zrnková káva - 599,00 Kč

Káva Attibassi Crema d'Oro je výborná káva na kteroukoliv část dne. Díky kombinaci vzácných zrn Robusty z Indie, Afriky a Dálného východu, a nejlepších zrn kávy Arabica z Brazilských planin je výsledkem káva s bohatou vůní a chutí.

projít na článek

La Bottega EXTRA - 1kg, zrnková káva - 469,00 Kč

Exklusivní směs La Bottega Extra pražená tradičním způsobem na ohni z bukového dřeva. Po necelých 30 minutách pražení nad hořícím dřevem získávává káva neuvěřitelně bohatou a nasládlou chuť, kterou u konvenčně pražených druhů nikdy nepocítíte.

projít na článek

Attibassi Miscela 1918 - 1kg, zrnková káva - 499,00 Kč

Jedinečná kávová směs Attibassi Espresso vzniká z pečlivě vybraných zrn kávy Arabica z Brazílie, které dodávají kávě sladkou chuť, zatímco zrna ze střední Ameriky a Etiopie obohacují chuť aromatickými prvky. Malé množství zrn Robusta doplňuje tuto skvělou

projít na článek

Salimbene Espresso Caffettieria 1kg, zrnková káva - 739,00 Kč

Bez výhrad lze směs Salimbene Caffeteria 100% Arabica označit jako rodinné zlato. Více než 80 let pokračuje rodina Salimbene v tradici pražení špičkové kávy s ovocnou vůní a sladkou cremou.

projít na článek

La Brasiliana Oro Blue - 1kg, zrnková káva - 449,00 Kč

Nádherně plná a sladší chuť, velmi pěkná crema a střední obsah kofeinu dávají této kávě jednoznačné předpoklady, aby se stala vaší nejoblíbenější značkou. Směs ze 70%  tvoří zrna Arabica a z 30% zrna Robusta. K výrobě se používají jen ta nejlepší zrna Ara

projít na článek