Trendy letošních vánoc

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi je spojený nejenom velký úklid a pečení, ale i výzdoba. Na přípravy je právě teď nejvyšší čas! Jaké barvy budou letos nejvíce trendy?

projít na článek

Poznejte skutečné kouzlo Vánoc

Připadá Vám, že čím jsou Vaše děti starší, tím celé Vánoce pomalu, ale jistě ztrácejí své původní kouzlo? Objevte tedy skutečné tajemství Vánoc, vyzkoušejte nové zvyky a tradice, ozdobte vkusně svůj dům a po večeři klidně vyrazte společně na rodinnou proc

projít na článek

Omezení provozu v době Vánoc

Vážení zákazníci, poslední prodejní den v letošním roce bude 20.12.2023 do 15:00 hod. V době od 21.12.2023 – 31.12.2023 bude zavřeno. Od 1.1.2024 do 4.1.2024 bude probíhat inventura. Prodej v novém roce bude zahájen 5.1.2024. Všichni zaměstnanci TREMIS s.

projít na článek

Veselé Velikonoce 2022

Přeji Vám krásné prožití letošních velikonočních svátků. Pro inspiraci přikládám návod na velikonoční obháčkovaná vajíčka s korálky. Takto již zdobí stůl u nás doma.

projít na článek

Moderní trendy v háčkování

V posledních letech se v oblasti háčkování objevilo několik nových trendů a technik. Háčkované mandaly Mandaly jsou v poslední době velmi populární a háčkování mandal se stalo novým trendem. Mandaly jsou kruhové vzory, které se používají jako dekorace neb

projít na článek