Třetí letošní poleposition pro McLaren

McLaren získal již potřetí v letošní sezoně postavení v první řadě na startu a to díky pole position Lewise Hamiltona, který zajel na okruhu v Monze čas 1:24,010. Druhý vyjede zítra do závodu jeho týmový kolega Jenson Button.

projít na článek

McLaren 675 LT

Základní parametry vozu: Objem motoru3 799 cm³ V8 TMaximální výkon497 kW (675 koní)Točivý moment700 NmMaximální rychlost330 km/hZrychlení 0-1002,9 sSprint na 400mpod 11 s The post McLaren 675 LT first appeared on Showcars.

projít na článek

Double Mercedesu v Malajsii!

První dva jezdci v cíli, Lewis Hamilton a Nico Rosberg (kteří pro Mercedes získali první double od Velké ceny Itálie v roce 1955), zvolili stejnou strategii tří zastávek v boxech: tři stinty na středně tvrdé směsi následoval poslední stint dlouhý pouhých

projít na článek

Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyšli na Nurbu

Druhý podnik letošní sezóny Lamborghini SuperTrofeo zavedl jezdce na legendární Nurburgring, kde se uskutečnil třetí a čtvrtý závod letošní sezóny.

projít na článek

Autokrosová trať v Přerově hostila třetí domácí mistrák

Třetí letošní závody má za sebou MMČR v autokrosu na známé evropské trati v Přerově, která přinesla opět několik strkanic, ale také vyloučení.

projít na článek

Budoucí McLareny budou silně inspirovány F1

McLaren získává nového majitele a je připraven předvést svůj budoucí designový jazyk. Osamělý upoutávkový obrázek vedle ukázky skvělých náčrtů působí, jako by se nový vzhled neodchýlil od současného stylu společnosti, přičemž automobilka bere inspiraci pr

projít na článek