Třetí místo - Majerovky v hitparádě Radia Proglas !

Píseň Volá (v podání Alice Holubové) ,  jejíž živá nahrávka byla pořízena na našem koncertě ve Zbraslavi u Brna, byla nasazena do 695. kola hitparády rádia Proglas . Díky Vašim hlasům se umístila na skvělém třetím místě ! Děkujeme Vám a budeme rádi, když hlasování zopakujete i v dalším, 696. kole. Další díl hitparády bude vysílán v sobotu 20. února krátce po půlnoci, v neděli pak od 19 hodin a v pondělí od 16.55. Hlasovat lze do poledne pátku 26. 2. Jak na to, najdete zde . Uděláte nám radost, když nás podpoříte a předem vám za to děkujeme!

projít na článek

Majerovky: Live – Zbraslav 1. 11. 2009 (recenze)

Recenzi bootlegu, ze kterého občas hrají na Radiu Proglas, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/majerovky-live-zbraslav-1-11-2009-recenze.html

projít na článek

Tři rozhovory

Rozhovor s Petrem Linhartem o nových Majerovkách a celý pořad Jak se Vám líbí  s  písničkami Majerovek najdete ve zvukovém archivu Radia Proglas . Můžete si ale také koupit říjnové číslo časopisu Folk & country a nebo  dále lovit ve zvukovém archivu Radia

projít na článek

Archiv: Noc ozvěn na hitparádě Radia 1

Ve Velké sedmě Radia 1 stále aktuálně boduje Vítkův song Ústa !

projít na článek

Koncert na Radiu Proglas v pondělí 4.3.2019

Během našeho loňského výletu do Brna jsme nahráli koncert a rozhovor ve studiu Radia Proglas. Celý ho uslyšíte  kdykoliv na internetu po kliknutí na odkaz pořadu    Jak se vám líbí   .

projít na článek

Repríza na Proglasu

Reprízu podzimního rozhovoru s PL o Noci ozvěn a Majerovkách si můžete poslechnout v pondělí 23.2. od 19.15 v pořadu Jak se Vám líbí ? na vlnách Radia Proglas .

projít na článek