Třetí závod McRai Cupu se koná v neděli 12. května

V neděli 12. května startuje v 8.00 na koupališti v Kamenné duatlonový závod, který je součástí Krajského poháru v triatlonu Vysočina 2013 (mistrovství kraje v duatlonu) a třebíčského vytrvalostního poháru McRAI Cup 2013.

projít na článek

Kdepak na sushi.

O víkendu 11. a 12. května se v Jokohamě v Japonsku koná třetí závod Světové triatlonové série a na start se postaví i duo českých reprezentantů Vendula Frintová a Přemysl Švarc.

projít na článek

13 českých triatlonistů se představí na EP v Bratislavě

V neděli 18. května se v Bratislavě koná závod Evropského poháru v triatlonu a na startu bude i třináct českých reprezentantů v čele s olympionikem Janem Čelůstkou.

projít na článek

Lacko v Le Mans jasně ovládl třetí závod

Úřadující vicemistr Evropy Adam Lacko v neděli v Le Mans opanoval úvodní jízdu a získal pro tým Buggyra Racing další zápis do historie. V průběžném hodnocení stáhl ztrátu na Albaceteho na tři body. Oly Janes má po předposledním podniku FIA ETRC nakročeno

projít na článek

V Kotlině opět třetí!

Jezdec KM Racingu Jakub Mrvka zopakoval při osmém dílu MASCOM Cupu na autokrosové trati v Kotlině umístění na stupních vítězů Stejný výsledek - třetí příčku - jako při červencovém podniku kartcrossového MASCOM Cupu 2014 v Sedlčanech vybojoval v neděli na

projít na článek

Nepomucká plavaná má třetí ročník

ČRS, z.s., místní organizace Nepomuk, Vás všechny srdečně zve na 3. ročník Nepomucké plavané. Závod je součástí Plzeňského Grandslamu. Závod se koná 5. července 2019 na revíru Úslava 5 pod rybníkem v obci Klášter u Nepomuka.

projít na článek