Tři body do tabulky !

Dne 30. ř jna jsme měli na programu dal soutěžn utk n , tentokr t v Mal ch Ho tic ch, kde jsme byli poř daj c m t mem. Prvn utk n jsme hr li proti t mu z čela tabulky, konktr tně Třinci. Do z pasu jsme nevstoupili vůbec dobře, ke konci čtvrt minuty na světeln tabuli sv tilo sk re nula tři. G ly soupeře sp e se těst m, ale i na nekoncentrovanost . Světl moment nastal o necelou minutu později, kdy po souhře Kuby a Marina Gryče se průběžn v sledek změnil na jedna tři. anc v prvn třetině bylo požehnaně z obou stran. K na smůle se Intevo je tě dvakr t prosadilo a mělo pohodln n skok o čtyři branky. V z věru prvn č sti bylo proti n m nař zeno trestn stř len , kter Kajfosz neproměnil. Zmiňovan hr č v ak hned v druh minutě prostředn č sti zvy oval na 1:6. N sledně jsme hr li přesilovou hru, ve kter se n m nepodařilo sk rovat. Do konce třetiny jsme byli svědky je tě tř branek, dvě z hol červen ch a jedin m na m střelcem byl při sv m prvn m stř d n v dresu Ankondy, Vojta. Tomuhle řiacute;k me skvěl vstup do sez ny, gratulujeme. Třet č st jsme opět začali inkasovan m g lem. Na 3:9 sn žil Dan a dal g l pro černožlut přidal střelec sv druh branky Vojta. V utk n jsme si sice dok zali vytvořit p r dal ch, slibn ch anc , ale bohužel jsme nebyli schopn je proměnit a s Třincem jsme neudrželi krok. Sk re se měnilo je tě dvakr t. Nejprve se po asistenci kapit na Martina prosadil Kuba a na konečn ch 5:11 z na eho pohledu upravoval třineck Hloužek. Druh utk n zač nalo třicet minut po poledni. Soupeř z Rožnova pod Radho těm zvl dl zač tek z pasu a ve čtvrt minutě vedl dva nula. N sledovala s rie vyloučen . Pěti vteřinovou v hodu pěti proti třem využil David Kr tk a n slednou klasickou přesilovku zužitkoval Martin Gryč, kter přidal i dal branku a obrat byl na světě. Po prvn třetině jsme vedli 2:3. Z pas měl n boj a tempo, brank ři se rozhodně nenudili. Sr ni byli oproti n m v men m počtu a vyloučen Stypky na dvě plus deset za nesportovn chov n n m hr lo do karet. Dvouminutovou přesilovku jsme sice nevyužili, ale deset vteřin po jej m konci se prosadil druh m g lem David Kr tk . Dal m střelcem černožlut ch byl David Mik k, kter pro el cel hři tě s m čkem na holi a rozvlnil s ť soupeřovy branky. Do z věrečn č sti jsme li s n skokem tř branek, o kter jsme při li hned po dvan ct vteřin ch, stav byl 3:5. N sledně el soupeř do početn převahy, kterou se n m podařilo ubr nit. Čtyři vteřiny po skončen trestu v niku s m na brank ře nav il stav na 3:6 Andrzej. Posledn m střelcem z pasu byl hr č Rožnova Hola ka. Vyloučen na na straně a n sledn hra soupeře v esti, sk re z pasu nezměnila. Z Mal ch Ho tic si tak odv ž me 3 body z druh ho utk n a patř n m průběžn p t m sto tabulky.

projít na článek

Vybavení interiéru novostavby MŠ Škarvadova, Praha

Rádi bychom Vám představili netradiční realizaci v tématu přírodních živlů, 4 nová oddělení novostavby mateřské školy v Praze. Prohlédněte si video z této realizace: .fusion-body .fusion-builder-column-32{width:50% !important;margin-top : 0px;margin-botto

projít na článek

Myslivecké body krátký rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body krátký rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké body šaty krátký rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body šaty krátký rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Šťastné a veselé Vánoce

Vážení obchodní partneři, zákazníci a fanoušci Cyrilových brambůrků, tímto bychom Vám chtěli moc poděkovat za Vaši přízeň v uplynulém roce. Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2023 plný zdraví, radosti a osobních i pracovních ús

projít na článek