Tři tipy na úpravy fotografií vAdobe Photoshop

Je tu nový tutoriál a ukážeme si další tři tipy, které vám pomohou s úpravou jakékoli fotografie. Ukážeme si jak nám mohou s úpravou pomoci Neural filtry, nebo jak odstraníme nežádoucí objekt přímo v Camera RAW. Když se poprvé v Adobe Photoshop objevily Neural filtry, vyvolávaly asi nejen ve mě trošku pocit uspěchaného pokusu dohonit filtry mobilních aplikací. Některé filtry působily nedodělaně a nefungovaly dle mého názoru moc dobře. Naštěstí přišlo pár nových verzí Photoshopu a to co jsem psal v předchozí větě, už neplatí. Neural filtry se staly skvělým pomocníkem na úpravu fotek a já bych chtěl v tomto tutoriálu ukázat některé možnosti, které tyto filtry nabízí. V první části tutoriálu se podíváme na Harmonizaci v Neural filtrech. Je to už delší dobu, co jsme si na tomto kanálu ukázali, jak sladit dvě barvou rozdílné fotografie k sobě pomocí tónování a nastavení vrstvy úprav křivky. Právě Harmonizace v Neural filtrech tohle, dle mého, řeší skvěle a zcela automaticky. Pak si ukážeme, že filtr velké přiblížení fotografie není jen do počtu, ale pokud potřebujeme fotografii zvětšit, funguje tento filtr lépe než klasické zvětšení přes menu velikost obrazu. Posledním tipem bude krátká ukázka jak odstranit nežádoucí objekt přímo v Camera RAW. Pokud vás tyto tipy zajímají, můžete se na tutoriál podívat zde, nebo pod tímto článkem. //www.youtube.com/watch?v=QDTcBxpLr24The post Tři tipy na úpravy fotografií v Adobe Photoshop first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Akce pod vodou 1.0 – Photoshop CZ akce

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Akce pod vodou 1.0 – Photoshop CZ akce first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Alternativa za Photoshop. Online, zdarma, jednoduše

Při tvorbě webových stránek se neobejdete bez grafického editoru. Velmi často budete potřebovat fotografii nebo jinou grafiku na webu upravit. Pokud chcete změnit rozlišení, snížit velikost, udělat ořez nebo použít oblíbený filtr, můžete využít buď standa

projít na článek

Kedy je najlepšie robiť terénne úpravy?

Pri stavbe rodinného domu sa jednoducho nevyhnete terénnym úpravám. Postaviť dom bez toho aby ste museli kopať nie je možné a teda ak aj máte dokonale rovinatý pozemok, terénne úpravy kvôli výkopom budú potrebné. Viete však, kedy je najlepšie takéto teren

projít na článek

Photoshop – Upravuji pleťovku fotografiím na webu

Určitě se vám to stalo také Čtete nějaký článek na internetu a říkáte si ta fotka je ale hrozná. Nejčastěji to bývá pleťovka do zelena, nebo spařený obličej červenou barvou. Občas se ale objeví i špatná retuš, kterou by poznalo na první pohled malé dítě.

projít na článek

Jak namíchat beton

Připravili jsme pro vás jednoduchý návod pro všechny začátečníky i domácí kutily na to, jak namíchat správně beton na běžné úpravy. Tento stavební materiál využijete při stavbě domů do základů, na podlahy i stropy, schodiště, ale i na exteriérové úpravy.

projít na článek