TŘI VETERÁNI

Autor: Jan Werich Premiéra: 28. květen 1994; 19:30 hodin; sál sokolovny v Choceradech  

projít na článek

"Veteráni pod zámkem" ve fotografiích

V sobotu 14.8.2021 se již potřetí sešli majitelé veteránů na výstavě historických vozidel "Veteráni pod zámkem". V pěkném prostředí na břehu Berounky pod dobřichovickým zámkem byli k vidění úžasné automobily od těch nejstarších ze začátku 20. stol. po ty

projít na článek

Veteráni pro Kociánku, podzim 2023

Ve středu 13. 9. 2023 od 15 do 17 hodin pořádá redakce časopisu Motor Journal ve spolupráci s VAC Brno a ostatními veterán kluby z Brna a okolí jízdu a výstavu vozidel pro děti z Kociánky. Přijeďte zpestřit dětem z ústavu všední den a svézt je svým veterá

projít na článek

Veteráni startovali ve Studenci z červeného koberce

Jako na filmovém festivalu si mohli účastníci 15. Studeneckých Mílích připadat ne náhodou. Na vyjížďku do Krkonoš se tentokrát startovalo z červeného koberce.

projít na článek

Veterání se předvedli na mosteckém autodromu

V neděli se na mosteckém autodromu slavilo dvacet let od startu prvního Čecha v F1. Tomáš Enge fanouškům předvedl originální monopost F1 Prost s označením AP04, s nímž v roce 2001 absolvoval tři Velké ceny.

projít na článek

MČR v Taekwon-Do ITF v Brně

Šampionát, který v letošním roce hostí velká sportovní hala v Campusu Masarykovy univerzity v Brně-Bohunicích na ulici Kamenice se zúčastní 405 závodníků z 25 škol Českého svazu Taekwon-Do ITF, a to v kategoriích žáci, junioři, senioři i veteráni.

projít na článek