Triatlonové krásce Anetě Grabmüllerové to sekne

Aneta Grabmüllerová je krásná česká reprezentantka v triatlonu. Je jí 20 let a prvním rokem spadá do kategorie K23. Čeká ji tak první sezona na olympijských tratích. Nadějná triatletka v dubnu oznámila spolupráci s firmou Craft a v květnu jí bude dokonce věnována dvoustrana v časopise Bravo.

projít na článek

TRIPrague součástí světové triatlonové série CHALLENGEFAMILY

V roce 2015 se v Praze poprvé odehrál triatlonový závod TRIPrague a ihned se stal jedním z největších a v každém případě nejspektakulárnějších triatlonů v České republice. Pro rok 2017 TRIPrague přepisuje svou historii a stává se součástí světové triatlon

projít na článek

Pohádka ironmana Vabrouška trvá už 17 let

Ve slovenských Piešťanech pokračoval díky spolupráci České triatlonové asociace a Slovenské triatlonové unie prestižní seriál FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Závod s názvem Slovakman 226 se stal opět kořistí českého matadora Petra V

projít na článek

Sněhový masakr Grabmüllerové vyhovoval

Česká triatlonová reprezentantka a velezkušená závodnice Šárka Grabmüllerová má ve své sbírce úspěchů zase o jednu medaili více. V sobotu na mistrovství Evropy v zimním triatlonu vybojovala ve španělské Reinose druhé místo.

projít na článek

Vendula Frintová po zklamání na OH v Riu

Díky České triatlonové asociaci vám nabízíme exkluzivní rozhovor s triatlonistkou Vendulou Frintovou přímo z olympijských her.

projít na článek

Kdepak na sushi.

O víkendu 11. a 12. května se v Jokohamě v Japonsku koná třetí závod Světové triatlonové série a na start se postaví i duo českých reprezentantů Vendula Frintová a Přemysl Švarc.

projít na článek