Trochu stonáme - v úterý 22.3. uslyšíte v Balbínce místo Majerovek pouze Majerovku Petra Linharta, zato však s kapelou 29 Saiten

Omlouváme se , ale v úterý 22.3. neuslyšíte v pražské Balbínce původně anoncované Majerovky, ale pouze Majerovku Petra Linharta a kapelu 29 Saiten s repertoárem ze sólových alb Sudéta a Autobus do Podbořan. Příčinou je onemocnění saxofonisty Vítka Kahleho, které je naštěstí přechodné, zato se však velmi nepříjemně nesnáší s hrou na saxofon. S tím, co Vás v Balbínce v úterý čeká, se můžete seznámit na stránkách www.petrlinhart.cz .

projít na článek

V Balbínce to bude nakonec jinak (pátek 6.9.)

Měl to být původně koncert Majerovek - ale Vítek je po operaci krční mandle a tak ještě bude chvíli trvat, než se bude moci vrátit k saxofonu. Nechceme bez něj divoce improvizovat a tak místo Majerovek bude v Balbínce sólový koncert Petra Linharta s reper

projít na článek

Pozvánka Zahradní

Na festivalu Zahrada 2009 se  s námi můžete setkat v pátek 3.července. Od 14.00 začíná na scéně Zámek sólový písničkářský recitál Petra Linharta, od 16.00 na scéně Kaplička pak recitál Majerovek.

projít na článek

Ve čtvrtek 2. května v Praze v Balbínce

Ve čtvrtek 2. května budeme hrát opět v pražské Balbínce, koncert začne v obvyklých 20:00. Obměňujeme repertoár, nově uslyšíte třeba songy Ocún, Sněžný páv, Narvik nebo Sudičkou, krom toho máme i novinku. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Nové sólové album Petra Linharta je už k mání na mp3 !

Nové Petrovo album Autobus do Podbořan, vzniklé s velikou podporou Marka Štiftera a kapely 29 Saiten vyjde sice až 6.4., ale v mp3 variantě si ho můžete koupit už teď. A také si objednat CD nebo poslechnout ukázky. Stačí kliknout na logo vydavatele.    

projít na článek

Nová fotogalerie z únorové Balbínky

Novou fotogalerii z únorového plnopočetného koncertu Majerovek v pražské Balbínce si můžete prohlédnout například zde .

projít na článek