Truhlářství na zakázku

Čtvrtá generace truhlářů, věnující se především zakázkové nábytkové výrobě. Léta truhlářské praxe kterou si předáváme z otce na syna zaručují kvalitu a profesionální přístup k truhlářské vyrobě skříní, postelí, stolů, dveří a ostatního truhlářského sortimentu. Každá nová generace truhlářů pak přináší do výroby nábytku nové technologie, způsoby, know how. Naše truhlářská dílna se nachází v oblasti Vysočina, poblíž města Havlíčkův Brod. Truhlářská dílna je vybavena profesionálním zařízením a technologiemi, potřebným pro veškerou truhlářskou činnost. Kvalitní truhlářské vybavení nám umožňuje realizovat jak kusové nábytkové zakázky, tak i velké zakázky pro firmy a společnosti. Profesionálním přístupem k truhlářskému řemeslu, klientům dodáváme nejen kvalitní nábytek ale i servis tak aby naši klienti byli maximálně spokojeni. Dle požadavků našich klientů, jejich nápadů a návrhů jsme schopni vyrobit takřka jakoukoliv zakázku - nábytek na míru. Můžeme se pochlubit značným množstvím spokojených zákazníků a řadou vyrobených kvalitních skříní, kuchyní, postelí a jiných nábytků do domácnosti, kanceláří a provozoven. Vyberte si z naší stálé nabídky nábytku a nebo nás oslovte s poptávkou dle vašich potřeb. Specializujeme se na zakázkovou truhlářskou výrobu jakéhokoliv nábytku dle představ zákazníka. Veškerý bytový, firemní, hotelový a restaurační nábytek nábytek vyrábíme v především z masivu a lamina. The post Truhlářství na zakázku appeared first on Nábytek na míru - Truhlářství Petříček.

projít na článek

truhlarstvi-moravek-lovecke-motivy-1

[See image gallery at www.truhlarstvi-moravek.cz]The post truhlarstvi-moravek-lovecke-motivy-1 first appeared on www.truhlarstvi-moravek.cz.

projít na článek

E-Shop s nábytkem

Web + eshop pro truhlářskou dílnu na vysočině. Nábytek Petříček. Truhlářská výroba na zakázku a obchod s nábytkem www.truhlar-nabytek.cz Klient: Truhlářství Petříček Výroba a prodej nábytku

projít na článek

_DSC9308

[See image gallery at www.truhlarstvi-moravek.cz]The post _DSC9308 first appeared on www.truhlarstvi-moravek.cz.

projít na článek

_DSC9304

[See image gallery at www.truhlarstvi-moravek.cz]The post _DSC9304 first appeared on www.truhlarstvi-moravek.cz.

projít na článek

_DSC9303

[See image gallery at www.truhlarstvi-moravek.cz]The post _DSC9303 first appeared on www.truhlarstvi-moravek.cz.

projít na článek