TRVALÉ BAREVNÉ ŘEŠENÍ PRO BEZPEČNOST CHODCŮ NA PŘECHODU

Již 12 let bez údržby funguje přechod v Jindřichově Hradci. Přechod je vydlážděn z prvků Comcon SK, které jsou přírodě neškodné, trvale probarvené a neuklouznete na nich. Namísto neustálého obnovování nátěru se jednou pro vždy vytvoří přechod, který bude bezpečnější. Prvek je vhodný i do historických center. Věděli jste, že již 12 let bez údržby funguje přechod v Jindřichově Hradci? Comcon SK je přírodě neškodný, trvale probarvený produkt. Již žádné opakované natírání výstražných pásů. Prvek je vhodný i do historických center.

projít na článek

Osvětlení chodců na přechodech

Osvětlení chodců na přechodech zvyšuje bezpečnost kvalitně nasvětleného dopravního prostoru. Již samotný název článku navozuje určitou rozporuplnost a tím je společné dodržování koncepčního přístupu k bezpečnosti silničního provozu ve městech a obcích.

projít na článek

Vliv kvality veřejného osvětlení na bezpečnost silničního provozu

Současný trend – úspory ve VO Současným trendem jsou úspory, ať už v rámci snižování personálních, administrativních, či provozních nákladů. V poslední době se objevují případy, kdy některé obce ve snaze uspořit, vypínají v nočních hodinách veřejné

projít na článek

K pětině smrtelných nehod chodců dochází na vyznačených přechodech

Přestože vyznačený přechod na vozovce by měl být pro chodce zcela bezpečnou zónou, aktuální čísla ze statistik hovoří o opaku. Vysoký počet usmrcených chodců však nemá souvislost pouze s nedáním přednosti chodci na vyznačeném přechodu. Na tragických nehod

projít na článek

Snímací systémy pro průmyslovou automatizaci

Nabídka řady RCS P společnosti Renishaw obsahuje nejnovější řešení snímání pro průmyslovou automatizaci. Umožňuje trvalé monitorováním během procesu a automatické obnovení provozu buňky.

projít na článek

Rotační absolutní snímače FS (funkční bezpečnost)

Prozkoumejte nabídku rotačních absolutních optických snímačů FS (funkční bezpečnost) společnosti Renishaw

projít na článek