Trvání hry

11.  Každý  hráč  se  postupně  stane  východem  čili  vůdcem.  Podrží  si  tento  titul  tak dlouho,  dokud  vyhrává  štychy  (tj.  získává  jako  první  mahjong),  nebo  dokud  štychy končí  bez  mahjongu.  Když  však  vyhraje  jeden  ze  tří  protivníků  východu,  titul  se přesune  na  hráče  po  pravici  východu  (dosavadní  jih),  dosavadní  západ  se  stane jihem,  dosavadní  sever  západem  [] The post Trvání hry first appeared on Hra Mahjong.

projít na článek

Okolo Třeboně 2023

Okolo Třeboně pasou se tam koně..Ale také se tam koná již 32.ročník festivalu Okolo Třeboně, který nabízí bohatý kulturní, hudební a zábavní program, který si nesmíte nechat ujít! Více než třicetiletá tradice festivalu zaručuje nejen kvalitní program, ale

projít na článek

Od adorace k despektu

Literární pásmo, volně sestavené z výroků o Majerovkách a z jednoho playlistu. Veřejně přečteno lidem v Paláci Akropolis 20.11.2001 u příležitosti 15. výročí trvání souboru.

projít na článek

Výprodej kroužků!!!

VÝPRODEJ KROUŽKŮ je naše nová, časově omezená akce. 10. 10. od 10 hod do 11. 10. do 11 hod. se můžete přihlásit do druhého zájmového kroužku se 40% slevou. Ti účastníci, kteří již chodí na dva kroužky, mohou tuto slevu využít na kroužek třetí.

projít na článek

Kantoři - 40 let

Po pauze, způsobené úrazem levé ruky Evy Černíkové, začali Kantoři od května 2010 opět koncertovat. V prvních červencovýchdnech - 3. a 4.7.2010bylo úspěšnězahájeno natáčení DVD ke 40 letům trvání kapely. www.kantori-folk.cz

projít na článek

BioBos IBR marker live lyofilizát a rozpouštědlo pro suspenzi pro skot

Vakcína pro skot ke snížení intenzity a délky trvání klinických příznaků vyvolaných infekcí virem BHV-1 (IBR) a ke snížení vylučování terénního viru.

projít na článek