TTC DC2 se rozšiřuje o 3MW a 270 racků

Opět se v TTC DC2 rozšiřujeme. Tentokrát to nebudou jen datové sály, ale do realizace se dostaly i další dva energobloky (každý 1.6MW) včetně NN/VN rozvoden, rozvodny chlazení, 270 nových racků a další přidružené technologie. Celkem tak ve dvou krocích budujeme 3MW pro nové klienty. Do konce března 2021 se tedy nudit nebudeme. The post TTC DC2 se rozšiřuje o 3MW a 270 racků appeared first on TTC TELEPORT, s.r.o..

projít na článek

MAJÁK

Fotoalbum Maják tiše šumí vlnami omývajícími skalnatý útes s bílou písčitou pláží. Melancholický výjev se zdá být o to více odloučený díky vzdálenému křiku racků, kroužících kolem věže majáku. The post MAJÁK appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Kratší konec provazu

Energická čtveřice Sprints rozšiřuje řady naštvaných irských kapel nové generace

projít na článek

SVATEBNÍ SADA RACCI

Svatební sada Racci sestává ze svatebního alba, knihy hostů, oznámení, pozvánek, poděkování, průvodce a brožury. Tato svatební kolekce je inspirována přímořskou atmosférou a laděna do modré a bílé barevnosti. Hlavním motivem prolínajícím se celou kolekcí

projít na článek

Zloději ponožek na známkách, Lichožrouti Ostravanky Miklínové mají svůj aršík

Nový příležitostný samolepicí písmenový poštovní aršík, který Česká pošta v půlce června uvedla do prodeje, rozšiřuje edici Dětem.

projít na článek

Wiznet rozšiřuje portfolio: Síťové moduly na DPS

Objevte nejnovější přírůstky do portfolia Wiznet – síťové moduly W6100-io, W5500-io a W5100S-io. Kompaktní, vysokorychlostní a připravené k použití pro IoT a embedded projekty.

projít na článek