Turisté fandili závodníkům v páce

První kolo Extraligy v armwrestlingu odstartovalo celoroční snažení českých sportovců v tomto sportovním odvětví. Sobotní extraligové klání na lodi u pražského Karlova mostu sledovaly tisíce diváků. Představena tu byla i česká reprezentace pro nadcházející světový šampionát.

projít na článek

Superbiky v Mostě přinesly dramatické souboje světových jezdců.

Most má za sebou jeden z nejrušnějších víkendů posledních let. Na mistrovství světa superbiků dorazilo skoro 40 tisíc diváků, kteří fandili jedenácti českým závodníkům v různých kategoriích a viděli strhující závody nejen v královské třídě WorldSBK.

projít na článek

Škodovácké Pickupy zvedaly lidi i ze sedadel

Počátkem devadesátých let se představila Škoda Pick-up, která později měla umožnit lepší přechod na výkonnější závodní techniku začínajícím závodníkům.

projít na článek

Humpolec a Nová Paka otevřely sezónu autokrosu

Úvodními dvěma podniky v Humpolci a v Nové Pace začalo MČR 2023 v autokrosu.

projít na článek

Fanoušci trucků balí směr Most

FIA Truck Racing Championship se o víkendu opět podívá za brány autodromu v Mostě, a tak jako v minulých letech očekáváme značnou diváckou podporu domácím závodníkům, včele s Lackem, Vršeckým a Vojtíškem

projít na článek

Bioveta sponzoruje závodníka se psím spřežením, Víta Kolátora

Vít Kolátor patří nejen v Česku, ale také v Evropě k předním závodníkům se psím spřežením. Starat se o celou smečku psů ovšem není tak jednoduché, a tak mu Bioveta, a. s. podala pomocnou ruku.

projít na článek