Turnaj o přeborníka školy v malé kopané

Celkem osm týmů složili žáci 6. až 9. tříd ZŠ ul. Boženy Němcové v Dačicích a jejich stejně staří kolegové z nižšího gymnázia pro turnaj v malé kopané. Ten se konal ve středu 11. 4. 2018 v prostorách velké tělocvičny naší školy.

projít na článek

Turnaj v malé kopané

Ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května 2019 se na městském stadionu konal Dačický školní turnaj v malé kopané pro žáky gymnázia a základních škol z Dačic.

projít na článek

Turnaj v malé kopané 2017

V pondělí dne 11. 9. 2017 byl odehrán na školním hřišti Duhové energie turnaj v malé kopané pro chlapce nižšího gymnázia a ZŠ v ulici B. Němcové.

projít na článek

Turnaj SŠ města Ostravy v kopané sk. “B“

 16. 4. 2024 sk. „B“1: SPŠ strojní Ostrava Vítkovice OA Ostrava Poruba BPA Ostrava Michálkovice SŠ zdravotnická Ostrava – Mariánské Hory sk.“B“2: SPŠEI Ostrava SPŠ stavební Ostrava – Zábřeh MSOA  Ostrava – Michálkovice Příspěvek Turna

projít na článek

Turnaj SŠ města Ostravy v kopané sk.“C“

19. 4. 2024 — výsledky sk. „C“1: SŠ služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, Příčná Vítkovická střední průmyslová škola, Ostrava Hrabůvka Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava Zábřeh sk.“C“2: SŠ společného stravování Ostrava-Hrabůvka SŠ el

projít na článek

Poslední sportovní akce na „Duhovém hřišti“.

Ve středu dne 28. 6. 2017 se konal na školním hřišti turnaj pro chlapce vyššího gymnázia v malé kopané. Celkem se turnaje zúčastnila čtyři družstva. Hrálo se 2 x 10 minut.

projít na článek