Turnaj smíšených trojic

V pondělí dne 19. 3. 2018 byl v obou tělocvičnách naší školy odehrán turnaj smíšených trojic v odbíjené – jeden chlapec a dvě dívky. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 11 trojic převážně z vyššího gymnázia.

projít na článek

Vánoční volejbalový turnaj

Ve čtvrtek 20. 12. se konal volejbalový turnaj smíšených družstev 3 chlapci + 3 dívky. Zúčastnilo se celkem 12 týmů od tercie až po oktávu, družstva byla zkombinována i z více tříd.

projít na článek

Putovní koště neobhájeno, odnášíme si cennou zkušenost

Mladý výběr z kvinty, sexty, prváku a druháku před sebou neměl jednoduchý úkol, neboť byl v roli obhájce trofeje "O putovní koště" z roku 2019, ve kterém se kvůli Covidu volejbalový turnaj smíšených družstev odehrál naposledy.

projít na článek

Školní florbalový turnaj

V pondělí 21. ledna 2019 se konal na naší škole první florbalový turnaj tohoto roku, a co víc byl to i první turnaj pod taktovkou školního parlamentu.

projít na článek

Volejbalový turnaj a turnaj v přehazované NG a ZŠ B. Němcové

Jako první ze čtyř volejbalových turnajů, které proběhnou do konce roku 2017, začal 13. listopadu turnaj nejmladších děvčat v přehazované a mladších ve volejbale. Proběhl ve zdravé bojovné atmosféře a bez úrazu.

projít na článek

Turnaj Duhového hřiště

Dne 11. 9. 2019 se konal v prostorách tělocvičen a na víceúčelovém hřišti vůbec první turnaj nového školního roku - turnaj Duhového hřiště, který jsme pořádali spolu se ZŠ Boženy Němcové.

projít na článek