Tvoje cesta na čisto

Program prevence návykových látek pro druhé ročníky “Tvoje cesta na čisto” ve spolupráci s Policií ČR informoval žáky zážitkovou formou o rizicích požívání návykových látek.

projít na článek

J+P Přibyl úklidový servis

Firma J+P Přibyl s tradicí od roku 1991 nabízí kompletní úklidový servis včetně čištění koberců, čalounění, interiérů aut i autobusů. Řídíme se mottem „a je čisto“. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám uklidíme.

projít na článek

Kudy se dostanete na zahájení

Pozor, hlavní příjezdová cesta bude uzavřena. tzn. nejlepší cesta na Polanku bude v Borovinském kopci odbočit do ulice Rypáčkova, poté ulicí Nad lesem sjet na Polanku. Pozor, cesta je užší a bude obousměrný provoz.

projít na článek

Deine Stimme, deine Zukunft / Your Voice, Your Future / Tvůj hlas, tvoje budoucnost

V posledním týdnu letních prázdnin čekala pět studentů naší školy práce na mezinárodním projektu mládeže pod názvem „Your voice, your future“ v německém městě Magdeburg. Kromě nás se této události zúčastnili další vybraní studenti z Bulharska, Turecka a N

projít na článek

Že ne tré… že ne tré… že netréfim dom?

Tak takhle opravdu NE! Pokud je tvoje francouzština alespoň o chlup lepší, neváhej ani chvilku a zapoj se do školního kola Olympiády ve francouzském jazyce.

projít na článek

Smuteční průvod.

Smuteční průvod, čtyřspřeží táhne dvě rakve, mezi nimi úl s černou páskou, za tím kráčí smutný pán následovaný kilometrovým zástupem mužů. Jeden z přihlížejících zastaví toho posledního: "Co se to prosím vás stalo?" "Hrozné neštěstí! Ten pán je včelař a b

projít na článek