Ty nejlepší fotografické aplikace – jak fotit kočky?

Podívejte se na aplikace a profesionální tipy na zvěčnění života těch fascinujících zvířat. Tento článek vám jednoduše řekne, jak fotit kočky. Umění manipulace Při focení koček se musíte poprat s úkolem ze všech nejtěžším: přilákat jejich pozornost. Aplikace toruneko nejenže vydává poutavé zvuky, ale začíná snímat už pár sekund před stisknutím závěrky. Pak si můžete z několika alternativních snímků vybrat ten nejlepší. [appstore id=505955823 store=CZ style=infobox] Tip: Jak fotit zvířata, aby neutekla a pěkně zapózovala Rychlé a zběsilé Kočičí modelky obvykle trpí mírnou hyperaktivitou, což bohužel znamená, že je těžké je udržet před objektivem déle než na zlomek sekundy. Proto se hodí zvolit experimentální přístup. Pomocí funkce Strobe v aplikaci Enlight Quickshot zdokumentujete, jak se kočka žene za svou oblíbenou hračkou, anebo ji nalákejte na pohyblivé vábničky v selfíčkové aplikaci Cat Snaps. [appstore id=1254875992 store=CZ style=infobox] [appstore id=737396255 store=CZ style=infobox] Cesta ke slávě Těšíte-li se, až se vaše koťátko stane internetovým fenoménem, musíte k tomu strategicky plánovat. Hodí se k tomu sáhnout po tajné zbrani jménem GIF. Aplikace Momento a Lively převedou vaše Life Photos na Gify a ještě vám je umožní ozdobit všelijakými filtry a nálepkami. [appstore id=1172709468 store=CZ style=infobox] [appstore id=1049711205 store=CZ style=infobox]

projít na článek

Zachyťte dokonalý okamžik. Tyto aplikace z App Store vám v tom pomohou

Dokonalý okamžik rychle pomine. Naštěstí se ovšem ve vaší kapse ukrývá superschopnost zastavit čas. Stačí vám k tomu tyto aplikace z App Store. Díky fotoaparátu ve vašem iPhonu můžete kdykoli stisknout tlačítko pauzy. Respektive tedy spouště fotoaparátu.

projít na článek

Novinka k ochraně kloubů - ATLET sirup pro psy a kočky

Chondroprotektivum pro psy a kočky pro zmírnění zánětu a bolesti

projít na článek

JAK FOTIT OHŇOSTROJ

Jak fotit ohňostroj ? 10 kroků k pěkné fotce ohňostroje Vánoce za dveřmi a spousta z vás najde pod stromečkem fotoaparát. Přes vánoce si nového mazlíčka trochu ohmatáte a čekáte kromě rodinného veselí na nějakou příležitost, jak otestovat, „ co to vlastn

projít na článek

Jak fotit koně v akci?

Blog, který na českém internetu rozhodně chyběl, byl právě spuštěn!Pojďte se opravdu naučit „jak kreativně fotit koně“ na http://jakfotitkone.cz!

projít na článek

Fotka z iPhone ve výběru roku Halide Camera

Mám radost! Tvůrci skvělé a oceňované fotografické aplikace Halide vybrali mou fotografii slovinské přírodní rezervace Zelenci do výběru TOP 9 fotografií pořízených jejich aplikací a sdílených v roce 2019.

projít na článek