Týden volna. Vlastně ne, jaképak volno... Týden placené práce s dětmi a mládeží na táborech. Neváhejte ho využít!

Asociace Víte, že máte nárok na  proplacení táborového týdne? Podle tzv. Farského zákona (ano, skaut a rozumný člověk Jan Farský ho prosadil před několika lety ve sněmovně) proplatí stát jeden táborový týden vedoucím, kteří celoročně pracují s dětmi. (ton) Vzorově vyplněný formulář naleznete v příloze tohoto článku. Příslušnou normu najdete zde: https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2006-262?text=203a#p203a Přílohy:  zadost_vzor.pdf

projít na článek

Nové akční letáky #38 týden - XXL týden v Lidlu, Hera za 12,90 Kč v Globusu, sleva 20 % na F&F v Tescu

Chcete vědět, kde nejvýhodněji nakoupíte běžné potraviny jako vejce nebo máslo? Nebo své oblíbené pivo? Kromě potravin nakoupíte tento týden výhodně také módu F&F se slevou až 20 %. Přinášíme to nejlepší z aktuálních akčních letáků pro tento týden.

projít na článek

Tchibo nabídka tento týden i příští týden

Nabídka Tchibo se každou chvíli mění. Prohlédněte si Tchibo katalog online a buďte v obraze každý den. Tchibo už totiž dávno není jen káva.

projít na článek

Novinky z Tipli #7

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na jedničce přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

projít na článek

Nové akční letáky #8. týden: Vejce v Penny, Řecký týden v Lidlu

Letáková hlídka je opět tady a i tentokrát pro vás sleduje ty nejlepší akční nabídky z celého týdne. Co byste rádi naservírovali rodině k obědu? Na výběr je kachna, kuře, mořské plody a něco se najde také pro milovníky řecké kuchyně.

projít na článek

Novinky z Tipli #6

Další týden utekl opět jako voda. Určitě se nemůžete dočkat až vám představíme další nové obchody, kde můžete ušetřit za své nákupy. Výjimečně se s vámi nepodělíme o perličky ze zákulisí (ne že bychom nechtěli), ale není holt každý týden posvícení. Žádná

projít na článek