TÝM BUGGYRA ZM RACING ZAHÁJIL PREMIÉROVOU SEZÓNU EURO NASCAR

Stalo se tak testováním na okruhu v Mostě, v hlavní roli pilotek speciálů Nascar se představily sestry Aliyyah a Yasmeen Kolocovy, přičemž první závod se uskuteční v první polovině května ve Španělsku.

projít na článek

TÝM BUGGYRA ZM RACING VSTOUPÍ DO SÉRIE EURONASCAR

V následující sezóně se v sérii NASCAR Whelen Euro Series (NWES) premiérově představí stáj Buggyra ZM Racing, která tímto krokem rozšíří globální aktivity spojené se značkou Buggyra. Aliyyah a Yasmeen Kolocovy budou závodit v kategoriích EuroNASCAR PRO a

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek

Buggyra je připravena na sezónu 2022

Po Rallye Dakar a Baja Jordan se tým Buggyra ZM Racing připravuje na okruhovou sezónu, zahájení proběhne v Nogaru, kde má tým evropskou základnu. „V této chvíli se zabýváme především logistikou, bez Dakaru je před námi celkem 46 závodů a hlavně víkendy, b

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Hendriks Motorsport s Martinem Doubkem smetl konkurenci

Seriál Euro NASCAR zahájil letošní sezónu 15. a 16. května na okruhu Ricardo Tormo ve španělské Valencii. Dva sobotní a dva nedělní závody již tradičně přináší skvělé souboje rychlých monster s motory V8 o objemu 5,7 l a výkonem více než 400 HP.

projít na článek