Tým TRUE RACING po technických problémech třetí ve třídě SP2

V sobotu v poledne stálo na startovním roštu téměř třicet posádek, mezi nimiž bylo i KTM X-Bow GT4 rakouského týmu True Racing, s jezdci Reinhardem Koflerem, Klausem Angerhoferem, Hubertem Trunkenpolzem a Tomášem Enge.

projít na článek

Buggyra Racing začala pěkně zostra

Hned zostra začal první etapou 42. ročník slavné soutěže Rally Dakar. O tom by své mohl vyprávět Josef Macháček, který je po technických problémech stále na trati. Naopak vydařený vstup do soutěže zaznamenal se svojí posádkou Martin Šoltys, který s Tatrou

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek

Chorvatský Buzet s SVC Vitver Racing

Poslední, a to 13. podnik ME se konal na jihovýchodě Evropy, kam se tým SVC Vitver Racing rozjel korunovat první místo ve své třídě E2-SH a udržet průběžné 3. místo v ME kategorii II, za fenomenálními Italy Simonem Faggiolim a Faustem Bormolinim.

projít na článek

Big Shock Racing na Baja Poland prověřil tajná vylepšení

Tým Big Shock Racing si nenechal ujít další příležitost otestovat dakarské stroje i jezdce v Baja Poland, závodě světového poháru cross country. Posádka Franty, týmového kamionu, přijela prověřit několik zásadních technických vylepšení.

projít na článek

Realizace kalendáře Loukotka Racing HydroGP 2023

Kalendář Loukotka Racing HydroGP 2023David Loukotka je v současnosti nejúspěšnějším českým pilotem formulí na vodě, jak se přezdívá závodům motorových člunů. Po dvou titulech mistra Evropy z let 2016 a 2017 mezi kluzáky (propridery) kategorie F350 se v se

projít na článek