Tyto potraviny moudří starověcí lékaři předpisovali proti mozkové mrtvici a infarktu. Mají zázračnou moc

Ne vždy jsme schopní předvídat, jaké zdravotní komplikace nás během života postihnou. Přesto mnohých z nich můžeme předcházet. Víte, které potraviny jsou nejlepší prevencí proti mozkové mrtvici a infarktu?

projít na článek

Právě teď jezte tyto potraviny: Na přelomu května a června mají zázračnou sílu a prodlouží vám život

Když budete jíst na přelomu května a června níže uvedené potraviny, které jsou typické pro toto období, prodloužíte si život. A to zejména obsahem nutričních látek, ty napomáhají správnému fungování organismu a pročišťují tělo po dlouhé zimě.

projít na článek

Těmito bylinnými čaji naši moudří předci čistili cévy a ničili cholesterol. Teď mají ďábelskou sílu!

Pokud vás trápí ucpané cévy a vysoká hladina cholesterolu, pak pro vás máme dobrou zprávu. Váš problém vyřeší bylinné čaje. Ty s oblibou používali již naši moudří předci.

projít na článek

Tyto bylinky slouží jako skvělá prevence rakoviny prsu a ženských orgánů. Právě teď mají zázračnou sílu

Bylinky jsou od pradávna používané v lidovém léčitelství na nejrůznější zdravotní problémy. Nyní se ukázalo, že některé z nich dokonce působí jako skvělá prevence rakoviny prsu a ženských orgánů. Víte, které bylinky to jsou?

projít na článek

Skryté nebezpečí ve zdravých potravinách

Potraviny, lidský organismus je potřebuje k růstu a obnově buněk tkání a orgánů. Především ale k získání energie! Energii dodávají potraviny díky sacharidům, tukům, bílkovinám, vitamínům, minerálům, vodě a vláknině. Jaké potraviny a v jakém množství jíst

projít na článek

Jak poznáte, že vám ničí tělo střevní paraziti? Tyto dobré potraviny je zabijí hned. Jezte je preventivně

Cítíte se neustále unavení, trápí vás zažívací potíže nebo kožní problémy? Možná máte střevního parazita. Podívejte se, jaké potraviny tyhle nezvané hosty v našem zažívacím traktu zabíjejí. Zařaďte je do jídelníčku a očistěte tělo.

projít na článek