Ubraňte se chřipce!

Jezte vitamíny Využijte prostředky na ochranu, které máte lehce přístupné. Jedná se o vitamíny v ovoci a zelenině. Nejúčinnější je vitamín C, který najdete například v šípku, citrusech (pomeranče, mandarinky, citróny), kiwi, červená paprika. Plusem je, že tento druh vitamínu posiluje imunitu a napomáhá hojení ran. Má i více dalších dobrých účinků na naše tělo. Pestrá strava a zdravý životní styl Když dodržujete vhodnou životosprávu a zdravý životní styl (pestrá strava, pohyb, relax, atd…)  je menší šance, že se chřipkou nakazíte. Největší pravděpodobnost, že touto nemocí budete trpět, je v tzv. chřipkové sezóně. Je tedy vhodné předem své tělo/imunitu na toto období posílit. Doplňky stravy Jestliže Vám nestačí pouze zelenina a ovoce, které najdete v každém obchodě, vydejte se do lékárny. Zde Vám doporučí doplňky stravy ve formě tablet, případně jiné volně prodejné léky, které Vám pomohou, se před chřipkou alespoň z části ochránit. Dobré je, ptát se po vitamínu C, který můžete koupit buď rozpustný ve vodě, nebo tabletky, které jen zapijete. Očkování Pokud se nebojíte vedlejších účinků a reakcích po očkování, můžete využít i tuto „chemickou“ metodu. Doporučuje se zejména starším lidem nad 65 let, malým dětem mladším než 2 roky a osobám trpícím chronickým onemocněním. Stačí, když si zajdete ke svému praktickému lékaři, ten Vám již řekne co a jak dál. Oblečení Vsaďte na teplé oblečení. Vytáhněte šálu, rukavice a čepici i přesto, že ostatní lidé je ještě nenosí. Pokud Vám je zima, prostě se tepleji oblečte. Je to Vaše zdraví a zdraví máte jen jedno, nepokoušejte ho tedy lehkým a nevhodným oblečením, jen kvůli tomu, abyste se líbili. Pokud se dámy v zimě nechtějí vzdát svých oblíbených šatů, najdete na trhu šaty, které jsou svetrové. Místo kalhot využijte punčocháče a na nohy si pořiďte vysoké kozačky až nad kolena, abyste uchránila nohy proti chladu. Článek Ubraňte se chřipce! se nejdříve objevil na Elegantis.

projít na článek

BioEquin F, injekční suspenze pro koně

Vakcína k aktivní imunizaci koní proti chřipce koní za účelem redukce klinických příznaků a vylučování viru po infekci virem chřipky koní.

projít na článek

Tři jednoduché tipy, jak posílit imunitu. Nedejte šanci nachlazení, ani chřipce!

Podzim je tady a s ním i zátěžový test imunity. Jak obstojí ta vaše? Připravili jsme pro vás osvědčené tipy, jak svou imunitu posílit. Čím dřív je zařadíte do každodenní rutiny, tím lépe.

projít na článek

Posílení imunity v chřipkovém období

Na podzim a v zimě na naši imunitu číhá nebezpečí v podobě respiračních onemocnění, nachlazení a téměř každoroční epidemie chřipky. Potýkáme se pak se škrábáním v krku, rýmou a teplotami. Proti chřipce se sice nechá očkovat, ale ne pro každého je to vhodn

projít na článek

BioEquin FT, injekční suspenze pro koně

Vakcína k aktivní imunizaci koní proti chřipce koní za účelem redukce klinických příznaků a vylučování viru po infekci virem chřipky koní a k aktivní imunizaci proti tetanu.

projít na článek

Očkování proti chřipce může zachránit život

Každým rokem lékaři varují před nebezpečnou chřipkou, která může i zabít. Lidé však stále tuto zákeřnou chorobu podceňují a myslí si, že to nějak přejdou. Ona přeci zase odejde. S velkou pravděpodobností odejde, ale může vám zanechat nějaké nepříjemné nás

projít na článek