Ubývá rybářů

Ubývá lidí, kteří se starají o to, aby byly v řekách a přehradách ryby. Mladým se k sádkám a k rybníkům nechce. Podívejte se na reportáž ČT 1 v Událostech. Reportáž je natočená v místní organizaci Božíčany.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Strážníci vyrazili na kontrolu rybářů s rybářskou stráží

Velká součinnostní akce strážníků s rybářskou stráží, která proběhla v sobotu v celém okolí vodní nádrže České Údolí, přinesla tučné úlovky! Kontrolní skupina se vydala na lov nelegálních praktik nepoctivých rybářů a výsledky na sebe nenechaly dlouho čeka

projít na článek

Kapři z Malesic

V této době, kdy platí nouzový stav, se moc rybářů k našim revírům nedostane. Tak se aspoň někteří probírají zachycenými zážitky z loňské rybářské sezóny.

projít na článek

Zahájení pstruhové sezóny 2017

Dne 16. dubna začne pstruhová sezóna a řada rybářů si tuto příležitost nenechá ujít. V tento den končí hájení pstruhů potočních, duhových a také sivenů amerických.

projít na článek

Náplavka ožila dětmi. Feeder v akci

Plzeň se probouzela do chladného nedělního rána a na náplavce u Radbuzy bylo pod mostem neobyčejně živo. Sešlo se zde dvaadvacet mladých rybářů na Krajském poháru mládeže ve feederu.

projít na článek

Videoreportáž z územního kola Zlaté udice 2019

Podívejte se s námi na průběh rybářské akce Zlatá udice, kde se sedm okresních družstev mladých rybářů utkalo v lovu ryb na udici, rybolovné technice a rybářských znalostech.

projít na článek