Udělení stipendia za 1.pololetí 2022/23

Studenti na koly jsou odměňov n podle dvou stipendijn ch ř dů, v n vaznosti na obor, kter studuj . Vět ina oborů je podpořena finančn mi prostředky, kter poskytuje zřizovatel koly, zbyl dva obory podporuje kola ze sv ch prostředků. Za 1.pololet koln ho roku 2022/23 dos hlo na stipendium podle obou stipendijn ch ř dů celkem 51 ž ků denn ho studia, což je 20% z nich. Celkov vyplacen č stka činila skoro 172 000,- Kč.

projít na článek

Motivační stipendia na vysokých školách se v řadě případů míjí účinkem

Motivační stipendia, která používá většina českých vysokých škol, ve výsledku motivují jen velmi málo. Tato forma podpory je v podstatě jen pro vyvolené a dosáhne na ni pouze nízké procento studentů. Pro většinu je naopak spíše demotivující, protože dopře

projít na článek

Gran Canaria - rekordní první pololetí v počtu turistů, vedou seveřané

Na Gran Canaria přijelo v prvním pololetí celkem 2,2 milionů turistů. Je to meziročně o 10,7% více.  

projít na článek

Rekordní červen i první půlrok, kanáry lákají stále více turistů

  Kanárské ostrovy přivítaly za první pololetí letošního roku celkem 6,36 milionů zahraničních turistů, tedy o plných 12% více než za stejné období roku 2015. Je to již čtvrté rekordní první pololetí za sebou.

projít na článek

Nový kurz: Víkendová příprava k přijímacím zkouškám z matematiky a českého jazyka pro 9. roč. ZŠ – Bystrc (2. pololetí – neděle)

Pro velký zájem otevíráme nový kurz: Víkendová příprava k přijímacím zkouškám z matematiky a českého jazyka pro 9. roč. ZŠ – Bystrc (2. pololetí – neděle). Místo výuky Říčanská 15. Výuka probíhá v malé skupině 4–8 studentů. Další info a přihlášky ZDE. Pří

projít na článek

Podpora studentů naší školy Dopravním podnikem hl.m. Prahy

DPP nab z program, kter podporuje ž ky technick ch oborů středn ch odborn ch kol formou stipendia. Program je určen pro ž ky posledn ho ročn ku studia tř let ch i čtyřlet ch oborů.

projít na článek