Úhyn na Kosovém potoce

Dlouhotrvající sucho a minimální průtoky v tocích stojí za hromadnými úhyny vodních živočichů. Jedna z takových havárií se stala na pstruhovém revíru Kosový potok.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

MAGISTRÁT CHYSTÁ ZMĚNU VYMEZENÍ ZÁPLAVOVÝCH ÚZEMÍ NA ŠÁRECKÉM POTOCE A JEHO PŘÍTOCÍCH

Na úřední desce se objevilo oznámení návrhu opatření obecné povahy, které nově stanovuje záplavová území, mění aktivní záplavové zóny a stanovuje omezující podmínky v záplavovém území. Doporučujeme všem majitelům dotčených nemovitostí prostudovat přilo

projít na článek

Pan majitel Jarda zase v řece!

Pan majitel Jarda už je zase v potoce! A jako vždy vám z něj přináší krásné poselství, které prostě nesmíte minout. Mrkněte, co je to tentokrát.

projít na článek

Odvolání zákazu konzumace a vysazování ryb

Na základě laboratorního vyšetření ryb odlovených v řece Úhlavě v souvislosti s havárií na Drnovém potoce, se odvolává zákaz konzumace a vysazování ryb z řeky Úhlavy, Radbuzy od soutoku s Úhlavou a z řeky Berounky.

projít na článek

Co je obsahem dohody mezi Prištinou a Bělehradem, kterou nejvyšší představitelé obou entit podepsali ve Washingonu

Byla podepsána dohoda o „ekonomické normalizaci“ Bělehradu a Prištiny, tj. Srbska a Kosova. Dohodu o vzájemné ekonomické normalizaci podepsaly srbské a kosovské delegace ve formě dvou samostatných dvoustranných dohod mezi Srbskem a Spojenými státy, tj.

projít na článek

Víkendový pobyt s aromaterapií v račím údolí

Odpočinek, horský vzduch, relaxace, vůně rostlin, aromaterapie, tvoření - to je víkend pro vás Víkend je určen příznivcům aromaterapie, voňavých esencí a přírodní kosmetiky.Tedy všem, kdo se chtějí naučit pečovat s láskou a něhou o své tělo i duši.Arom

projít na článek