Ukliď šatník 2022

Stejně jako v loňském roce i letos jsme se zapojili do výzvy Ukliď šatník 2022, kterou pořádal Odbor sociálních služeb Magistrátu města Plzně. Dobrá věc se podařila a za přispění široké veřejnosti se nám podařilo nasbírat krásné množství věcí, ať již šlo o vyřazené oblečení, obuv, batohy, sportovní vybavení, spacáky, deky, povlečení, tašky, hračky, knížky a další. Nasbírané věci dále putovaly do Humanitárního skladu Diecézní charity Plzeň, kde jistě ještě velmi dobře poslouží. Děkujeme všem, kteří se společně s námi do výzvy zapojili!

projít na článek

Tipy na každý den - Poskládej si outfit / XII

Trocha inspirace, jak by mohl vypadat tvůj i tvůj jarní šatník ...

projít na článek

Hit letošní sezóny? Volánky!

Čím tak oživit svůj outfit, abyste působila hravě a romanticky? Vsaďte na volánky! Jarní kolekce se jimi jen hemží a váš šatník s nimi získá novou jiskru!

projít na článek

Jarní speciál: Trička

Jaro přichází – ale jak se na něj obléknout? Po dlouhé zimě by to rozhodně chtělo trochu si obnovit šatník a oživit ho svěžími jarními barvami. Že nevíte, kde takové oblečení najít? To vám v našem novém seriálu povíme! Začínáme u triček, tílek a blůzek.

projít na článek

Jarní speciál: BUNDIČKY

Zpoza rohu už po nás pokukuje jaro – jakým novým oblečením ho přivítat? Po tuhé zimě náš šatník volá po barvách. A proto mu je dáme! V našem seriálu vám tentokrát povíme, kde najít nejkrásnější bundičky, kabátky a blejzry.

projít na článek