Ukončení podzimní části sezóny Mladší přípravky

Dnes odehráli kluci mladší přípravky 2015-2016 poslední podzimní turnaj na hřišti Viktorky pod novým trenérem Petrem Holečkem. Z turnaje si kluci odvážejí 2x prohru a 1x vítěztví. Do branky soupeřů kluci nadělili 10 branek, nejůspěšnější střelec našeho týmu byl Matyáš Prokopec.

projít na článek

Ukončení podzimní části sezóny Mladších žáků

28.10 Mladší žáci zakončili podzimní část sezóny obratem a vítězstvím ve Zruči 4:2

projít na článek

Ukončení podzimní části sezóny Starší přípravky

Dnes proběhl na našem hřišti poslední turnaj starších přípravek ročníku 2013 - 2014. Kluci opět ukázali kvalitní výkon a právem si odnášejí opět 3x3 body. V letošní soutěži zatím nemají soupeře 21 zápasů = 21 vítěztví !!!! (63 bodů) Klobouk dolů jak tahle

projít na článek

Podzimní prázdniny

Vážení rodiče a žáci, ve dnech 26.-27.10. jsou podzimní prázdniny. Výuka se tedy nekoná. Budeme se těšit opět v pondělí! Článek Podzimní prázdniny se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Historie 4

Do nové sezóny 1998/1999 přihlašuje náš klub muže „A“ a „B“ , dorost,starší žáky, mladší žáky, starší a mladší přípravku. Mužstvo staré gardy se též přihlásilo do soutěže okresu Plzeň – jih. Muži „A“ jsou po podzimu na 6 místě vI.B třídě. Před začátkem

projít na článek

Zahájení sezóny

Nová sezóna bude pro závodní družstvo zahájena 4.9. tréninkem v Kutné Hoře.Nábor do závodní přípravky proběhne tradičně po zahájení provozu čáslavského bazénu na začátku října - bližší informace budou zveřejněny ve 2. polovině září.

projít na článek