Ukončení projektu I KAP II

Ukončení projektu I KAP II Podpora čtenářské, matematické a digitální gramostnosti – pro naplnění cíle vznikla síť mateřských, základních a středních škol, které vzájemně spolupracovaly na podpoře čtenářské, matematické a digitální gramotnosti žáků. Cíl byl naplněn pomocí vzdělávání pedagogických pracovníků zavedením nových výukových technologií do výuky, sdílením příkladů dobré praxe a rozšíření nabídky mimoškolního vzdělávání (kroužky, příměstské tábory). Dále probíhalo plánované testování čtenářské a matematické gramotnosti. Podpora rovných příležitostí ve vzdělávání poskytování akutních intervencí, sestavený mobilní tým pracoval se žáky zapojených škol a s pedagogickými pracovníky školy. Konkrétně byla poskytována speciálně pedagogická a psychologická podpora. Současně probíhala i práce se sociálně znevýhodněnými žáky. Dále proběhl sběr dopré praxe a jejich zpracování do sborníku. Proběhlo setkání zřízených platforem pro pracovníky ŠPP, pedagogické pracovníky, zaměstnance veřejné správy, a zřizovatele škol působící ve vzdělávací politice. Cílem bylo zejména sdílení příkladů dobré praxe a multioborová spolupráce, dále práce se žáky s SPV a psychohygiena pedagogických pracovníků. Mobility pro pedagogické pracovníky – výjezdy pedagogů na stáže do zahraničních škol. Pedagogové z přihlášených škol vyjeli na mobility do Maďarska, Itálie, Polska, Nizozemí, Slovinska, Dánska, Chorvatska a Finska, kde probíhalo seznámení se vzdělávacím systémem, náslechy v hodinách, stínování, ukázky praktické výuky, diskuze se zahraničními kolegy a studenty. The post Ukončení projektu I KAP II appeared first on CUCU.

projít na článek

Ukončení roku 2021 - poděkování zákazníkům

V uplynulém roce jsem opět zvýšili objem dodávek a vyřešili tak mnoho dalších zákaznických projektů. Děkujeme všem zákazníkům za důvěru a realizované nákupy.

projít na článek

EVROPSKÁ KOMISE PODPORUJE POSTUPNÉ UKONČENÍ TESTOVÁNÍ NA ZVÍŘATECH

27. července 2023, P r a h a – Evropská komise představila plán postupného ukončení testování na zvířatech v celé Evropě. Zavázala se... The post EVROPSKÁ KOMISE PODPORUJE POSTUPNÉ UKONČENÍ TESTOVÁNÍ NA ZVÍŘATECH appeared first on Netestováno na zvířatech

projít na článek

Ukončení výroby MOTOROLA Mototrbo DP1400

Ukončení výroby radiostanic modelové řady MOTOROLA Mototrbo DP1400 The post Ukončení výroby MOTOROLA Mototrbo DP1400 first appeared on RADIOKING.

projít na článek

Malé a středně velké firmy se obávají ukončení intervencí

Více než 55 % malých a středně velkých firem se obává ukončení intervencí ČNB s tím, že to bude mít negativní dopad na jejich ekonomickou situaci. Přitom pouze 22 % aktivně využívá zajištění proti kurzovému riziku.

projít na článek

Ukončení výroby MOTOROLA Mototrbo DP4000e

MOTOROLA Mototrbo DP4000e UKONČENÍ VÝROBY Společnost Motorola Solutions ukončila k 31.3.2023 výrobu profesionálních radiostanic modelové řady Mototrbo DP4000e. Jejich náhradou jsou radiostanice řady Mototrbo R7, které jsou nejmladšími členy rodiny Mototr

projít na článek