* UKONČENÍ ZIMNÍ SEZONY *

Velikonočním pondělím ukončuje naše půjčovna zimního vybavení a ski servis svojí sezonu.V průběhu září opět zahájíme novou sezonu.

projít na článek

Nařízení SVS ukončení veterinárních opatření

Dne 12.1.2023 bylo ukončeno opatření vydané Státní veterinární správou v souvislosti s výskytem ptačí chřipky. Ukončení nařízení SVS (PDF) Článek Nařízení SVS ukončení veterinárních opatření se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Zimní pohlednice v prodeji

Pohlednici města Šlapanice se zimní tematikou můžete zakoupit na podatelně nebo pokladně MěÚ ve Šlapanicích, Masarykovo náměstí 100/7, za cenu 10 Kč/ks. 

projít na článek

Zveme vás na Vyhlášení sezóny FSČ!

Spolek Foosball Severní Čechy zve všechny hráče a příznivce stolního fotbálku na slavnostní Vyhlášení sezóny FSČ 2022/23 + Turnaj DYP a 2-BALL. Místo: Kafáč, Bílina (mapa) Datum: 17. 6. 2023. Důležité info uvnitř článku...

projít na článek

Zimní Meziplotki na Harcovně

HARCOVNA - Přijměte pozvání zpěvačky, textařky a skladatelky Beaty Bocek na Hudebně-divadelní festiválek Zimní Meziplotki, který se koná v sobotu 17. prosince ve 20 hodin v restauraci Harcovna. Klikněte na Celý příspěvek

projít na článek

Nejrychlejší sestřik sezóny a první místo v Kopřivnici

KOPŘIVNICE - V závěru letošní sportovní sezony hasiči SDH Tylovice otestovali v polovině září své výkony v Kopřivnici. Krásné počasí, hezky připravená trať s náběhem s kopce slibovala rychlé časy. To se nám taky podařilo! (Klikněte na celý příspěvek)

projít na článek