Cena 2000 Kč Popis Hygienické, snadno čistitelné provedení zaručující snadnou údržbu, univerzální – až kuřata odrostou, podložku lze použít v zimních měsících k ohřevu napáječky. Pro 20 – 30 kuřat , bažantí kuřata nebo křepelky až 50 ks. Osvědčená německá kvalita. Skládá se z plochého ohřívače průměru 30 cm s regulátorem výkonu, a speciálně vyvinutého plastového krytu pro chov kuřat , který je umístěn nad ohřívačem. Mláďata hledají útulné teplo pod kopulí a cítí se jak pod kvočnou. Počítá se s tím, že kvočna bude umístěna např. v kartové krabici nebo jiné ohrádce, aby kuřata měla dostatek prostoru k pohybu. Zdravý růst jet tak zajištěn ! Další obrázky Příspěvek Umělá kvočna pochází z Křepelka japonská
Současná společnost trpí kvůli své lásce k cukru. Proto vědci vyvinuli syntetická umělá sladidla a ochucovadla. Tato umělá sladidla nám mohou přinášet stejnou radost jako cukr, a navíc jsou bez kalorií a podle výzkumů nezpůsobují nebezpečné účinky vzhlede
projít na článekNázory, vzpomínky, glosy, momenty ze zákulisí. Každou sobotu píší přední osobnosti české umělecké scény pro kulturní rubriku iDNES.cz v rámci rubriky „Sólo pro“ své vlastní texty. Tento týden uveřejňujeme slovo spisovatele a scenáristy Ondřeje Hübla.
projít na článekV pátek 3. listopadu jsme s paní Mgr. Novákovou a Ing. Štaubertovou jeli do Městské knihovny v Praze, abychom se zúčastnili dnů AI. Vybrali jsme si přednášku o využití umělé inteligence na farmě a ve skladovém hospodářství. Umělá inteligence se zde využív
projít na článekUmělá sladidla se používají jako náhražka cukru. Mohou být přidána do různých nápojů, například do kávy nebo čaje s ledem. Zároveň se nacházejí v mnoha potravinách prodávaných v obchodech. Sladidla jsou vyrobena z chemických a přírodních látek. Tyto náhra
projít na článekArtrodéza, také známá jako umělá ankylóza nebo syndéza. Jde o umělé vyvolání osifikace (zkostnatění) kloubu mezi dvěma kostmi chirurgickým zákrokem. Provádí se za účelem zmírnění nezvladatelných bolestí v postiženém kloubu, které nelze zvládnout léky prot
projít na článek