Umělý ratan sestava Island - 18 990 Kč

Sedací souprava Island se skládá z 5 dílů. Dále z bezpečnostního skla na oba stolky a polstrů, které jsou součástí dodávky. Sestava je vyrobena z umělého ratanu a hliníku. Rozměry: viz poslední obrázek v galerii. Set je odolný proti povětrnostním vlivům a je vyroben z vysoce kvalitního (polyrattanu). Konstrukce je zhotovena z hliníku (nebude rezavět!). Specifikace: voděodolný, dále odolný materiál vůči povětrnostním vlivům a opatřený UV filtrem. Set se snadno udržuje – všechny potahy polstrů jsou odnímatelné a pratelné. Tato sedací souprava je vhodná jak do interiéru, tak na venkovní použití k bazénu, do velkých hal, recepcí a teras. Ratanové vlákno: opatřené UV filtremKonstrukce: hliníkováBarva: tmavě hnědá, černáPolstry: krémové - nepromokavé, všechny na zip a pratelnéPolštáře: jsou součástí dodávkyRozměry: viz obrázek v galeriiBalení: kartonyCena je uvedena včetně DPHMožnost vyzvednutí zboží na skladě firmy. Veškeré zboží Vám rádi rozbalíme a předvedeme, vždy však po telefonické domluvě.      

projít na článek

umělý ratan sestava Empire - 42 990 Kč

Elegantní nábytek z exkluzivní kolekce Ronde – kulatý ratan. Sestava je vhodná pro až 7 osob a obsahuje:1 sofa trojsedák, 1 sofa dvousedák, 1 samostatné křeslo, 1 taburet s polstrem, 1 konferenční stolek se skleněnou deskou (bezpečnostní sklo).

projít na článek

Umělý ratan sestava Groovy - 28 490 Kč

Novinka pro rok 2021, pohodlná sestava Groovy s povedeným designem!  

projít na článek

Umělý ratan lehátko Island - 28 990 Kč

Elegantní nábytek z exkluzivní kolekce Ronde. Modulární kulaté lehátko se stříškou.Dokonalý design pro vnitřní i venkovní použití!

projít na článek

Umělý ratan sestava Magic - 29 890 Kč

Hledáte sedací soupravu u které se i pohodlně najíte? Tak toto je určitě možné na sedací soupravě Magic z kolekce Ronde! Navíc máte v tomto případě možnost zvolit ze 7 druhů barevných potahů na polstry.

projít na článek

Umělý ratan sestava Starlight - 22 490 Kč

Sedací souprava Starlight se skládá z 5 dílů (ruční práce), různě kombinovatelných. Dále z bezpečnostního skla a polstrů, které jsou součástí dodávky. Tato sedací souprava je vhodná jak do interiéru, tak na venkovní použití. V ceně jsou zahrnuty 2 barevn

projít na článek