Unikátní lis pod velmi nízké instalace BrikStar V-30

Minulý týden jsme úspěšně zprovoznili unikátní technologii u jednoho z našich zákazníků. Tato technologie je zaměřena na briketování odpadu z obalového materiálu, konkrétně kartonu. Klíčovým prvkem této technologie je náš briketovací lis BrikStar V-30 (typ V = variable). Jeho hlavní přednostní v této technologii bezesporu je velmi nízká násypka. Jedinečná násypka tohoto lisu je navržena tak, aby byla přímo napojena na systém odsávání prachu, což zajišťuje čistý, bezprašný a bezobslužný provoz. Naším cílem je poskytnout našim zákazníkům nejlepší možné řešení pro výrobu briket. S tímto briketovacím lisem s unikátní násypkou napojenou na odsávání prachu nabízíme vysokou efektivitu, čistotu a spolehlivost. Naším cílem je poskytnout našim zákazníkům nejlepší možná řešení pro výrobu briket. Článek Unikátní lis pod velmi nízké instalace BrikStar V-30 se nejdříve objevil na Briklis.

projít na článek

Instalace FVE na RD v Horoušanech,

Proběhli dvě velmi rychlé a instalace FVE na RD v Horoušanech, tedy na projektu který realizujeme. Nyní se již novým vlastníkům ukazuje, že investice byla nejen správná ale efektivní. Děláme to co nás baví a čemu rozumíme The post Instalace FVE na RD v H

projít na článek

Vyšlápni si i letos pro Unikátní půllitr

The post Vyšlápni si i letos pro Unikátní půllitr appeared first on Radegast.

projít na článek

Hodnocení kvality přírodních říčních perel

Perly kvality B: Perly s tímto hodnocením jsou unikátní mají nesymetrický tvar a nejvíce se přibližují přírodnímu přirozenému tvaru perly.  Perly kvality A: Perly nízké kvality s vadami na více než 25% povrchu  (rýhy, tečky). Díky vadám trpí povrch perel

projít na článek

Silic Média představila nový unikátní B2B e-shop

Agentura Silic Média spustila na jaře 2023 nový automatizovaný e-shop reklamních předmětů, kde si zákaznici z řad firem a živnostníků Příspěvek Silic Média představila nový unikátní B2B e-shop pochází z Reklamní předměty | Silic Média s.r.o.

projít na článek

Pravidla soutěže “Vyhraj UNIKÁTNÍ RADEGASTÍ PŮLLITRY z kolekce Každá kapka má smysl”

The post Pravidla soutěže “Vyhraj UNIKÁTNÍ RADEGASTÍ PŮLLITRY z kolekce Každá kapka má smysl” appeared first on Radegast.

projít na článek