Upevňování změny vživotě

Vždy, když se setkám se svými klienty, ptám se, co je nového ve vašem životě? Co se změnilo? Jak se cítíte? Každý krůček je důležitý! Aano, někdy je změna velká aněkdy je to jen ten krůček. Ale iten krůček se počítá. Je nutné si uvědomit, že každou změnu, která projde naší psychikou, naší úrovní vnímání, [] The post Upevňování změny v životě first appeared on Jana Čechráková.

projít na článek

Nasazení verze 2.0 dotestovacího prostředí – změny ze dne 21.11.2023

Nasazení verze 2.0 do testovacího prostředí – změny ze dne 21.11.2023 Byla nasazena verze 2.0 do testovacího (QA) prostředí STC. Předmětem změn ve verzi 2.0 jsou úpravy související s aktualizovaným prováděcím nařízením, jde o povinné změny k 21.12.2023. P

projít na článek

Velké změny v atelieru

Těším se na parádní změny v atelieru,s novou správou dochází k velkým stavebním úpravám.... moc se těším na nové výzvy, se svými zákazníky jim budeme čelit už od září www.ateliervbrne.cz .

projít na článek

Blíží se velké změny v oblasti kyberbezpečnosti, je třeba se připravit

Advokátní deník [online]. Dostupné z: https://advokatnidenik.cz/2023/08/04/blizi-se-velke-zmeny-v-oblasti-kyberbezpecnosti-je-treba-se-dobre-pripravit/ The post Blíží se velké změny v oblasti kyberbezpečnosti, je třeba se připravit appeared first on K

projít na článek

Změny Stanov a Jednacího řádu od 1.1.2022

Od 1. ledna 2022 vstupují v platnost novelizované Stanovy ČRS a také Jednací řád ČRS, který rozvádí a blíže specifikuje ustanovení Stanov. Jaké jsou nejdůležitejší změny pro členskou základnu od roku 2022?

projít na článek

Změny cen od 4. ledna 2021.

Vážení hosté, od 4. ledna 2021 dochází ke změně cen. Těšíme se na Vás. Více na http://malapariz.cz/cenik/ Děkujeme. The post Změny cen od 4. ledna 2021. appeared first on .

projít na článek