Upgrade našich technologií

Vážení zákazníci, v průběhu měsíce srpna začleníme do provozu dva výkonné servery HPE Proliant DL360 Gen9 v4 20-core, každý s 256 GB RAM DDR4, na které postupně přesuneme část služeb cloud.4smart.cz. Spolu s tím upravíme náš stávající server Dell doplněním několika disků pro účely uchovávání souborů záloh pro existující interní zálohování a připravované uživatelské zálohování. Během měsíce srpna odstavíme jeden ze starších strojů služby cloud.4smart.cz. V měsíci září odstavíme dva další obstarožní fyzické servery služby cloud.4smart.cz. Jejich virtuální servery přesuneme no novější HP Proliant DL360. Celková výpočetní kapacita služby cloud.4smart.cz tím vzroste o cca 50 70%. V měsíci září až do konce roku budeme v upgrade technologií pokračovat u doběhové služby old.4smart.cz, kterou interně zmigrujeme na novější technologie a zapouzdříme technologií KVM. Uvedené změny nám pomohou snížit provozní náklady a současně přinesou mnohem větší výpočetní výkon a citelné výkonové rezervy.

projít na článek

Upgrade debian squeeze na wheezy

Jak upgradovat Debian Squeeze (Debian 6) na Wheezy (Debian 7) Než začnete: máte přístup jako root na server máte server zazálohovaný 1. Příprava na upgrade/upgrade Editujte soubor /etc/apt/sources.list Soubor by měl vypadat asi takto: deb http://ftp.cz

projít na článek

‘Seamless’ probe head upgrade advances part inspection

When Renishaw announced the PH10T upgrade offer for the obsolete PH9 motorised probe head systems, Rousant Sherwood of Henley-on-Thames, a specialist manufacturer of multi-axis machined components, was quick to take advantage of it.

projít na článek

Plánovaný upgrade switchů

25.10.2022 v čase mezi 04:00-04:30 bude v prostorách datového centra prováděn upgrade switchů. V průběhu této údržby lze očekávat výpadek konektivity. Tato záležitost se týká služby cloud.4smart.cz a služby old.4smart.cz.

projít na článek

Upgrade technologií cloud.4smart.cz

Vážení zákazníci, dokončili jsme upgrade technologií, tj. obměnu hardware našeho projektu virtuálních serverů cloud.4smart.cz. Provedli jsme trvalý odnos starých fyzických serverů z datového centra, které již svým výkonem a stářím nevyhovovali moderním tr

projít na článek