UPOL: Seznamte se s námi

Kvalita a tradice nám přinesla publikaci v [url=http://www.zurnal.upol.cz/main/]Žurnálu Univerzity Palackého[/url], který vychází od roku 1991 a je určen celé akademické obci. Kompletní článek (v online verzi) o Seznamo…

projít na článek

Nová FB skupina Prváci UPOL 2023/2024 pro vaše dotazy

Máte otázky ohledně Vašeho studia, předmětů nebo se jen nevyznáte v akademickém slovníčku? Připravili jsme pro Vás skupinu Prváci UPOL 2023/2024, kde se můžete na cokoli zeptat!

projít na článek

NOVÁ FB SKUPINA PRVÁCI UPOL 2021/2022 pro Vaše dotazy

Máte otázky ohledně Vašeho studia, předmětů nebo se jen nevyznáte v akademickém slovníčku? Připravili jsme pro Vás skupinu Prváci UPOL 2021/2022, kde se můžete na cokoli zeptat.

projít na článek

FB pro letošní prváky!

Je jasné, že máš nějaké otázky, ať už na studenty starších ročníků tvého oboru nebo na svoje nastávající spolužáky. Připoj se proto na skupinu Prváci UPOL 2017/2018 !

projít na článek

Napsali o nás

Můžete se o nás dočíst i na stránkách PdF. Celý text si můžete přečíst přímo v tomto [url=http://www.pdf.upol.cz/nc/aktualita/clanek/seznamovak-univerzity-palackeho-seznamovaci-kurz-pro-studenty-1-rocniku]článku[/url].

projít na článek

Nová Kia Sorento - seznamte se!

V letošním roce se stala velkým hitem novinka značky Kia - Nové Sorento. Je velké, krásné, inovativní a velmi příjemné - prostě padne do ruky hned napoprvé. Mrkněte na dva testy a seznamte se! GARÁŽ.CZ Kia Sorento 2.2 CRDi – SUV, které si na nic nehrajeA

projít na článek