Usazení vánočního stromu

I letos jsme se podíleli na usazování stromu, který bude zdobit Masarykovo náměstí v Novém Bydžově. Na tuto akci byl využit náš autojeřáb Liebherr LTM 1030/2. Strom byl díky naší těžké technice v mžiku usazen. Nyní již zbývá stromeček vánočně nazdobit a společně si užívat sváteční chvíle, které nám adventní čas přinese. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se uskuteční na první adventní neděli 3. 12. 2023. Se zimou přicházejí vhod i naše další služby jako například: Vysokozdvižná plošina instalace vánočních dekorací shazování sněhu a rampouchů ze střech prořezávání a kácení stromů Vývoz odpadních vod vývoz septiků, jímek, žump a lapolů hromadné vývozy i v zimních měsících jsou samozřejmostí Štěpkování dřevního materiálu štěpkování těžebních zbytků, krajin, klestí, kmenů, větví, roští a latí Autoři fotografií: Robert Kožíšek a Mirek Miro-Archalous Formulář Hartman V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu +420 604 341 662, prostřednictvím e-mailu [email protected], nebo využijte formulář pro nezávaznou poptávku níže. Nezávazná poptávka (dotaz) [contact-form-7] Příspěvek Usazení vánočního stromu pochází z Jeřábnické práce a nákladní doprava MALINA - VRŠE s.r.o.

projít na článek

Zpívání u vánočního stromu

v neděli 27. 11. 2022 se soubor Bejatka představí s pásmem slezských koled CHODIMY PO KOLEDĚ v rámci programu Rozsvícení vánočního stromu v obecním parku ve Štítině.

projít na článek

Pozvánka na rozsvěcení vánočního stromu

V neděli 3.12. od 19.00 hod. bude starostkou městské části před Masarykovou ZŠ rozsvícen vánoční strom. V doprovodném programu vystoupí žáci naší školy s vánočním pásmem.

projít na článek

Změna v programu

Omlouváme se, ale ze zdravotních důvodů je vystoupení Tetin na Rozsvěcení vánočního stromu v neděli 26. listopadu 2023 ZRUŠENO! Ostatní program však zůstává beze změn a tak se můžete těšit (nejen) na koncert Kristiána Šebka. 

projít na článek

Předvánoční večírek pro Tylovjany

TYLOVICE - Předvánoční večírek se uskutečnil v pátek 16. prosince 2011 na Harcovně. Pro její štamgasty ho zorganizacoval vedoucí hostince Vladimír Stašák, jehož pozvání přijala celá řada Tylovjanů. Celá hospoda se oděla do vánočního roucha i nálada byla p

projít na článek

Fotky z rozsvěcení vánočního stromku na Nové Vsi 2023

3. prosince 2023 jsme v areálu hasičské zbrojnice uspořádali večerní rozsvěcení vánočního stromku. .rajce-media a {float: left;} .rajce-media a img {border: 0;}

projít na článek