Ušetřete za energie během letošní dovolené!

Vyrážíte na delší dovolenou do zahraničí? Nemá se vám kdo postarat o domácnost? Přečtěte si, jak snadnými kroky ušetříte za energie i desítky korun. Dozvíte se také, jaké spotřebiče se vyplatí odpojit a jakými triky nechat domácnost bez výdajů, zatímco vy si budete užívat pohody na pláži!

projít na článek

Tchibo sleva - ušetřete s věrnostním programem TchiboCard

Obchod Tchibo se specializuje především na prodej kávy. Ale nejen to. Na e-shopu nebo v kamenných prodejnách najdete také oblečení, bytový textil, dekorace do domácnosti, potřeby do kuchyně i sportovní vybavení. Zaregistrujte se do věrnostního programu Tc

projít na článek

10 tipů, jak šetřit doma energii

Úspora energie v domácnosti je důležitou součástí snižování uhlíkové stopy a přispívá k ochraně životního prostředí. Najde se několik jednoduchých kroků, kterými můžete snížit spotřebu energie ve vaší domácnosti. A v době zdražování energií se to hodí dvo

projít na článek

Novinky v sortimentu - jaro 2018

Nově máme v prodeji některé obalové materiály. Neváhejte objednávat na [email protected]. Revoluční novinka v balení! Nová fixační fólie ROLOfilm XT. Strojní i ruční varianty.

projít na článek

Back to school aneb Ušetřete za školní pomůcky

Hola hola, škola volá! Do jaké třídy se letos se svými dětmi chystáte? Vypravujete prvňáčka nebo páťáka? Ať už vám ze seznamu školních pomůcek chybí cokoli, pomůžeme vám to najít!

projít na článek

Dr. Max: Ubraňte se nemocím i zbytečným výdajům!

Podzimní nachlazení dovede pěkně potrápit. Obrňte si imunitu s Dr. Max a přečkejte podzim ve zdraví! Přečtěte si ověřené tipy, zbavte se rýmy a ušetřete díky cashbacku a slevám, které nabízí Karta výhod. Poradíme, jak být fit za nízké ceny!

projít na článek