UŠETŘI S NIKONEM! I VÁNOČNÍ DÁRKY MŮŽETE MÍT SE SLEVOU

Amsterdam, Nizozemsko, 28. října 2022: Vánoce jsou za rohem a společnost Nikon nabízí při této příležitosti všem fotografům i videografům, amatérům i profesionálům příležitost pořídit si vytoužené vybavení s využitím letošních zimních slev. Tato propagační akce nabízí u vybraných výrobků slevu až 12 500 Kč. Pro získání slevy není třeba se registrovat nebo předložit doklad o nákupu, slevy jsou uplatňovány automaticky v místě prodeje. Propagační akce se bude konat od 28. 10. 2022 do 16. 1. 2023 a vztahuje se na vybraná těla fotoaparátů Nikon mirrorless včetně modelů Z 7II, Z 6II a Z 5 formátu FX, stejně jako na přístroje Z 50 nebo Z fc. Tato propagační akce se vztahuje rovněž na digitální jednooké zrcadlovky včetně modelů D850 a D780, výběr objektivů NIKKOR a různé výrobky z oblasti sportovní optiky. Nabídka platí výhradně pro výrobky zakoupené v obchodě Nikon Store a u zúčastněných prodejců. Slevy platí pouze do vyprodání zásob a nelze je získat zpětně. Další informace a podrobnosti o výrobcích v akci a všeobecné podmínky propagační akce naleznete na adrese www.usetrisnikonem.cz.

projít na článek

Vánoční dárky ze Slevomatu s extra slevou

Zadejte kód z účtenky a pořiďte si zážitky, vánoční dárky či nezapomenutelnou dovolenou. Jak to funguje? Začněte nákupem v COOPu nakupte ve vybraných prodejnách COOP v České republice od 15.11. do 15.12.2023 a za každý nákup nad 500 Kč získejte kód v ho

projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké

Objevte tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké od Frais Monde. Poradíme Vám s výběrem dárku, které potěší celou Vaši rodinu! The post Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Levné a praktické vánoční dárky

Přinášíme Vám tipy na levné a praktické vánoční dárky.

projít na článek

Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky

projít na článek