Usnadněte si práci s telefonem

Většina lidí má dnes chytrý telefon. Umí spoustu věcí, a většina z nás stále využívá hlavně telefonování, SMS a nějakou tu sociální síť. Kromě telefonů řada lidí začala používat i chytré hodinky. Oproti klasickým mají jednu obrovskou výhodu dají se spárovat s telefonem, a spolupracují s ním. Díky tomu můžeme třeba vidět kdo nám volá, aniž bychom vytahovali telefon z kapsy. Uvažujete o jejich koupi? Protože je jich na trhu opravdu velké množství od mnoha výrobců, může být pro řadu lidí problém se v nabídce zorientovat. Proto si nejprve ujasněte, co je pro vás důležité, a které funkce naopak klidně oželíte. Pro každého je důležitá jiná funkce, a proto se při výběru chytrých hodinek řiďte jen tím, co potřebujete vy. Sportujete? Řada hodinek nabízí skvělé sportovní funkce. Dnes je již naprostým standardem krokoměr, který najdete i v hodinkách za pár stovek. I tady ale pozor některé levnější modely mohou kroky měřit nepřesně. Kromě krokoměru řada hodinek nabízí například sledování ujetých kilometrů, upravených bazénů a další funkce, které jinde nenajdete. Pro sportovce by mohla být užitečná i funkce měření tepu či EKG. Kromě sportovních funkcí někdo vyžaduje možnost, aby mohl sledovat notifikace z telefonu, případně na ně odpovědět. Funkcí, které můžete u hodinek najít, je skutečně mnoho. Pokud máte zhruba vybráno, co chcete, můžete se pustit do hledání. U nás najdete desítky hodinek různých cenových relací. Máme v nabídce známé výrobce, kam patří například Garmin se svou dlouhou výdrží baterie, nebo Huawei, který nabízí skvělý poměr ceny a výkonu. Ať už si vyberete jakékoliv hodinky, rádi vám zodpovíme všechny dotazy, případně vám můžeme pomoct s výběrem. Kromě hodinek nabízíme i příslušenství, které z vašich hodinek udělá pokaždé nový model. Na tento druh hodinek si rychle zvyknete, jsou totiž návykové. Článek Usnadněte si práci s telefonem se nejdříve objevil na Itálie na stole.

projít na článek

Prostor pro automobil

Rozhodli jste se pro stavbu rodinného domu a přemýšlíte, jakým způsobem budete parkovat svůj osobní automobil? Každopádně tuto otázku musíte vyřešit ještě před samotným započetím stavebních prací, jinak budete muset prostor pro zaparkování stavět dodatečn

projít na článek

Domácí prací prášek

Stačí jen pár surovin a můžete si vyrobit domácí prací prášek a možná si pročtěte, co obsahuje váš normální prací prášek. RECEPT NA DOMÁCÍ PRACÍ PRÁŠEK CO OBSAHUJÍ PRACÍ PRÁŠKY? NEKUPUJTE ZAJÍCE V PYTLI! DOMÁCÍ TABLETY DO MYČKY RECEPT a pokud chcete jít

projít na článek

LED SMART WIFI žárovka, svíčka, 5W, E14, RGB, 400lm - 189,00 Kč

Solight WZ431 LED SMART WIFI žárovku lze ovládat chytrým telefonem, kdy je možné nastavovat různé barvy světla (RGB), odstíny bílé (3000-6500K) a intenzitu světla. Žárovku lze zapínat i vypínat klasickým vypínačem.

projít na článek

LED SMART WIFI žárovka, GU10, 5W, RGB, 400lm - 190,00 Kč

Solight WZ36 LED SMART WIFI žárovku lze ovládat chytrým telefonem, kdy je možné nastavovat různé barvy světla (RGB), odstíny bílé (3000-6500K) a intenzitu světla. Žárovku lze zapínat i vypínat klasickým vypínačem.

projít na článek

Teď vidíme svojí práci ještě líp!

Pro ještě více preciznější práci byl do ordinace pořizen mikroskop. Od dneska můžeme Vám nabídnout ještě více kvalitnější práci. Těšíme se na Vás! The post Teď vidíme svojí práci ještě líp! appeared first on Sofident - Zubní ordinace, Praha 5.

projít na článek