Úspěch dečínských veterinářů na prestižní soutěži

Letošní rok se po koronavirové odmlce konala opět prestižní soutěž žáků škol s vyučovaným oborem Veterinářství o „Pohár ústředního ředitele státní veterinární správy“. Střední škola zahradnická a zemědělská Děčín – Libverda vyučuje tento zajímavý obor jako jediná škola v rámci celého Ústeckého kraje. Tato soutěž se odehrává v Praze přímo v areálu ústředí Státní veterinární správy a probíhá formou několikadenního klání. Ta letošní se uskutečnila 16.10. – 19.10. a přinesla do naší školy převelikou radost a povzbuzení do budoucna. Tým našich žákyň ze čtvrtého ročníku maturitního oboru Veterinářství ve složení Adélka Veselá, Bára Papírníková, Amálka Matysová a Lucka Valešová, za doprovodu naší vyučující MVDr. Aleny Píšlové, vybojoval v tvrdé konkurenci nádherné 3. místo z devíti soutěžících škol. Za tímto úspěchem stojí velké nasazení, píle a odhodlání celého týmu a učitelů, kteří se na přípravě podíleli. Vzájemná podpora, spolupráce a touha po dobré reprezentaci naší školy se ukázala jako ta pravá cesta k úspěchu. Celému týmu chci i touto cestou ještě jednou ze srdce poděkovat, nejen za reprezentaci naší školy, ale také Ústeckého kraje. Ing. Libor Kunte, Ph.D. ředitel Střední školy zahradnické a zemědělské A. E. Komerse, Děčín Libverda Zleva: Jana Müllerová (náhradnice týmu), Lucie Valešová, Ing. Libor Kunte, Ph.D., Barbora Papírníková, Amálie Matysová, Adéla Veselá, MVDr. Alena Píšlová The post Úspěch dečínských veterinářů na prestižní soutěži appeared first on Libverda Děčín.

projít na článek

Úspěch děčínských atletů na MČR

V červnu se skupina našich středotraťařů zúčastnila mistrovství České republiky v atletice v kategorii dorostenců, dorostenek, juniorů a juniorek. Lucie Vlachová startovala ve dvou disciplínách v kategorii dorostenek, a to v závodu na 1500 metrů a v záv

projít na článek

Karel Bulka oslavil 90 let!

ASK Děčín přeje Karlovi Bulkovi, někdejšímu velmi dobrému sportovci, trenérovi, pedagogu, který k atletice přivedl mnoho děčínských atletů vše nejlepší k dnešním 90. narozeninám.

projít na článek

ZONER obdržel prestižní ocenění od Symantecu

ZONER obdržel pro SSLmarket ocenění EMEA Sales Growth Partner Award 2016 od prestižní certifikační autority Symantec za největší růst v regionu EMEA.

projít na článek

Výsledky klubových soutěží za rok 2022

Máme tady vyhlášení soutěží ČKRR za rok 2O22! Všem moc gratulujeme a vítáme mezi námi nové klubové šampiony !

projít na článek

Tropical Islands Německý úspěch?

Zábavní park Tropical Islands se nachází přibližně 60km na jihovýchod od Berlína. Jedná se o největší zábavní park tohoto druhu v Evropě a některé jeho parametry drží světový primát. Pojďme se na tento malý Evropský zázrak, ale podívat nejprve z úplně jin

projít na článek